A férfi minden nap elbiciklizett az autókereskedés előtt és alaposan leköpködte a szépen kiglancolt autókat. A kereskedés dolgozói megunták és nyakon öntötték egy vödör vízzel. Az esetről videó készült, ezt a cikkünk alján nézheted meg.

Leköpte az autókat

A 60 év körüli dzsekis férfi hónapok óta minden egyes nap eltekert az Auto’s James nevű belga autókereskedés mellett, és leköpte az utókat. A cég alkalmazottai megunták a férfi viselkedését, ezért úgy döntöttek, bosszút állnak rajta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Leöntötték vízzel

Videóra vették, ahogy a férfi egy nap újra elhalad a kocsisor mellett, odahajol az egyikhez, leköpi, majd gyorsan tovább akar surranni. Arra viszont nem számított, hogy az egyik alkalmazott egy kicsivel lejjebb lesben áll egy vödör vízzel és leönti.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem mondta el, hogy mi a baja

A kereskedés vezetője, Mesut Kurtulus azt mondta a sajtónak, hogy nem tudja, miért dühöng miattuk a férfi, talán az a baja, hogy elfoglalják a kocsival a biciklisávot. Azt mondja, hogy a férfi soha nem ment oda hozzájuk, hogy elmondja, mi a baja, mert akkor biztos találtak volna rá megoldást.

Tiszteletlenség

Amíg nem tudjuk, miért történik, nem tehetünk semmit. De ilyen módon fellépni velünk szemben tiszteletlen – idézi a LadBible a kereskedés főnökét. Azt sem zárják ki, hogy a férfi rasszista, és ezért viselkedik velük így.

Nyál az autókon

Eleinte nem tudták, miért találnak folyamatosan nyálat az autókon, aztán a biztonsági kamerák felvételeit visszanézve látták, a férfi nap mint nap visszajár és leköpi őket.

Zutty

Elegünk lett belőle, ezért megleptük egy vödör vízzel – mondta a vezető. A felvételen hallatszik, hogy az alkalmazottak udvariasan köszönnek a férfinak, aki hangos köpéssel válaszolt. Ezt követően érkezett a zutty.

Meglepte a víz

A felvételen jól látszik, hogy a bringás férfit alaposan meglepte a nyakába öntött víz, még a sapkáját is elvesztette, de tovább tekert. Az, hogy a vizes bosszú mennyire volt etikus magatartás az autókereskedő alkalmazottai részéről, nem írták meg a belga lapok. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt az esetről készült videó

@vlaamsebelastingdienst dash niehh ghoee hee #limburg #accent #heusden #heusdenzolder #karma ♬ origineel geluid – VLABEL

Kiemelt kép: részlet a videóból