A férfi minden nap elbiciklizett az autókereskedés előtt és alaposan leköpködte a szépen kiglancolt autókat. A kereskedés dolgozói megunták és nyakon öntötték egy vödör vízzel. Az esetről videó készült, ezt a cikkünk alján nézheted meg.

Leköpte az autókat

A 60 év körüli dzsekis férfi hónapok óta minden egyes nap eltekert az Auto’s James nevű belga autókereskedés mellett, és leköpte az utókat. A cég alkalmazottai megunták a férfi viselkedését, ezért úgy döntöttek, bosszút állnak rajta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Leöntötték vízzel

Videóra vették, ahogy a férfi egy nap újra elhalad a kocsisor mellett, odahajol az egyikhez, leköpi, majd gyorsan tovább akar surranni. Arra viszont nem számított, hogy az egyik alkalmazott egy kicsivel lejjebb lesben áll egy vödör vízzel és leönti.

Nem mondta el, hogy mi a baja

A kereskedés vezetője, Mesut Kurtulus azt mondta a sajtónak, hogy nem tudja, miért dühöng miattuk a férfi, talán az a baja, hogy elfoglalják a kocsival a biciklisávot. Azt mondja, hogy a férfi soha nem ment oda hozzájuk, hogy elmondja, mi a baja, mert akkor biztos találtak volna rá megoldást.

Tiszteletlenség

Amíg nem tudjuk, miért történik, nem tehetünk semmit. De ilyen módon fellépni velünk szemben tiszteletlen – idézi a LadBible a kereskedés főnökét. Azt sem zárják ki, hogy a férfi rasszista, és ezért viselkedik velük így.

Nyál az autókon

Eleinte nem tudták, miért találnak folyamatosan nyálat az autókon, aztán a biztonsági kamerák felvételeit visszanézve látták, a férfi nap mint nap visszajár és leköpi őket.

Zutty

Elegünk lett belőle, ezért megleptük egy vödör vízzel – mondta a vezető. A felvételen hallatszik, hogy az alkalmazottak udvariasan köszönnek a férfinak, aki hangos köpéssel válaszolt. Ezt követően érkezett a zutty.

Meglepte a víz

A felvételen jól látszik, hogy a bringás férfit alaposan meglepte a nyakába öntött víz, még a sapkáját is elvesztette, de tovább tekert. Az, hogy a vizes bosszú mennyire volt etikus magatartás az autókereskedő alkalmazottai részéről, nem írták meg a belga lapok. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt az esetről készült videó

@vlaamsebelastingdienst dash niehh ghoee hee #limburg #accent #heusden #heusdenzolder #karma ♬ origineel geluid – VLABEL

Kiemelt kép: részlet a videóból