Zakatolt a vonat, a gödöllői nyomozó munka után éppen hazafelé tartott. Egyszer csak egy ismerős férfit szúrt ki az utasok között. Azonnal tudta, hogy körözés van ellene érvényben. Telefonon erősítést kért a következő állomáshoz, ahol elkapták a bűnözőt.

Kiszúrta a bűnözőt

Szolgálatát leadva hazafelé tartott az a gödöllői nyomozó, aki a vonaton kiszúrta az egyik ügyükben keresett férfit. A következő állomáson erősítés várta, elfogás után a nyomozó indulhatott vissza munkahelyére. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Eddig nem találták sehol

A csavargó életmódot folytató, kerékpárlopásokkal gyanúsítható férfit egy ideje hiába keresték, állandó lakcímén életvitelszerűen nem tartózkodott, és már az összes lehetséges tartózkodási helyét többször végigjárták a rendőrök, amikor a nyomozó megpillantotta a vonaton.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Erősítést kért

A nyomozó telefonjáért nyúlt és erősítést kért a következő állomásra. Bagon már járőr kollégái várták, amikor felszólította a gyanútlan utast, igazolja magát. Miután bizonyossá vált, hogy tényleg őt keresik, a nyomozó elfogta és rendőrautóval visszavitte a bűnözőt Gödöllőre.

600 ezres kár

A 27 éves R. Richárdot négy lopással gyanúsították meg, legdrágább zsákmánya 300 ezer forintot ért, összesen közel 600 ezer forint kárt okozott a biciklik tulajdonosainak.

Bringákat lopott

A gödöllői vasútállomáson lévő kerékpártárolóra járt rá, onnan szerezte be a bringákat, amelyeken később jóval árukon alul túladott. Kettőn nem tudott, azokat a rendőrök megtalálták és lefoglalták.

Mindent beismert

Kihallgatásán beismerte, sőt bővítette az általa elkövetett bűncselekményeket, két másik lopásról is beszélt, amelyeket elmondása szerint azért tett, mert nem dolgozott, viszont a gyerekeit etetni akarta.

Letartóztatták

Az őrizetbe vett R. Richárd ellen három rendbeli lopás bűntettének, valamint egy rendbeli lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, egyben kezdeményezték letartóztatását. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a videó, hogyan lopta el a bicikliket

Kiemelt kép: illusztráció