Stohl András a TV2 műsorvezetője meglepő részleteket árult el arról milyen volt a börtönben. Elmondta, mikor tudott először őszintén mosolyogni és azt is elárulta mennyire volt durva az első rácsok mögött töltött éjszakája.

Autóbalesetet okozott

Stohl András 2010-ban okozott ittasan és kábítószer hatása alatt közúti balesetet, ezért elsőfokon 2 év és 4 hónap letöltendő börtönbüntetést kapott. Végül nem lett ilyen hosszú a büntetése: jogerősen 10 hónapra ítélték el, de ebből elég volt összesen 5 hónapot leülnie, 2012 márciusában feltételesen szabadlábra helyezték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Négyen sérültek meg

A színész hajnalban a Budapestről Fót felé vezető úton gépkocsijával áttért a szemközti sávba, és ott összeütközött két szabályosan közlekedő autóval. A balesetben négyen sérültek meg, egyikük súlyosan. A baleset után a színész elhagyta a helyszínt, ezért a rendőrök, még aznap, otthonából előállították.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

2011-ben vonult be

Stohl 2011 októberében vonult be a börtönbe, hogy leülje a büntetését, a börtön mellett egyébként 5 évre eltiltották a járművezetéstől és hatszázezer forint bűnügyi költséget is ki kellett fizetnie.

Az első őszinte mosoly

Stohl egy interjúban mesélt a börtönélményeiről. Elmondta, a második napon tudott először őszintén mosolyogni, amikor beállhatott a zuhany alá. Ez egy elmondhatatlan élmény volt számára, amit amíg él nem fog elfelejteni – mondta.

Tiszteséggel végig csinálja

Akkor egyedül a zuhany alatt, ahogy csobogott a fejére a víz – állítása szerint – megnyugtató érzést adott neki, hogy már bent van, már elkezdte a büntetését és azt is tudta, hogy végig fogja csinálni. Ekkor nyugodott meg végleg.

Nem kért tévét először

Az elején nagyon vigyáztak Stohlra, amikor az intézménybe szállították senkivel nem találkozhatott, de ez csak egy ideiglenes óvintézkedés volt. A színész elmondása szerint minden rabnak lehetősége van arra, hogy kérjen egy 40 centiméter átmérőjű tévét a családjától, ő azonban nem élt ezzel a lehetőséggel.

Mindenhol ment a TV2 és az RTL Klub

Hallod, hogy megy az RTL vagy a TV2 híradó és mondják, hogy Stohl András bevonult a börtönbe. Fekszel és ezeket a hangokat hallgatod, az elég kemény volt.” – nyilatkozta Stohl

„Vicces” volt az első éjszakája

„Lekapcsolták a villanyt központilag, na akkor kezdődött az igazi dzsungel. Bent fekszel és csak a börtön zajait hallod. Tényleg olyan, mint a természetfilmekben a hiénák” – mesélte Stohl András az első bent töltött éjszakájáról, amit viccesnek nevezett, majd a börtön falai közt hallható hangokat is utánozni kezdte. Ez az élmény viszont elég volt, ahhoz hogy inkább kérjen egy tévét, hogy ne kelljen ezeket a hangokat hallania. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kieemlt kép: Sthol András – Forrás: Youtube/LifeTV