Emberkereskedelem miatt nyomoznak a 43 éves bajai férfi ellen, aki Angliában és Ausztriában több nőt veréssel kényszerített prostitúcióra – tudta meg a Kékvillogó.hu hírportál.

Durván kihasználta a nőt

A bajai férfit azzal is gyanúsítják, hogy Angliában és Ausztriában a saját élettársát akarata ellenére szexmunkásként dolgoztatta. Végül a nő az osztrák rendőröknél feljelentést tett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ütötte-verte

A nyomozás alapját az osztrák nyomozó hatóságok tájékoztatása szolgáltatta, mely szerint a 43 éves férfi 2012. és 2016. között egy magyar nőt londoni bordélyházakban foglalkoztatott úgy, hogy ott rendszeresen bántalmazta és a szexuális munkavégzésből szerzett minden jövedelmét elvette.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megszökött

A nőnek 2016-ban sikerült megszöknie. S. Gyula alaposan gyanúsítható azzal is, hogy egy másik magyar nőt, akivel együtt is élt, Angliában és Ausztriában szintén prostituáltként dolgoztatott.

Feljelentés

2020-ban a gyanúsított élettársa egy osztrák parkolóba beszélt meg egy találkozót a sértettel, akit ott S. Gyula megpróbált egy autóba berángatni, azért, hogy ismét prostitúcióra kényszerítse. Ez nem sikerült, így a nő az osztrák rendőröknek beszámolt a sérelmére elkövetett bűncselekmény részleteiről.

Baján fogták el

S. Gyulát a magyar rendőrök szeptember 2-án bajai tartózkodási helyén fogták el. Az ingatlanban tartott házkutatás során a nyomozók készpénzt, egy mobiltelefont és különböző szerződéseket foglaltak le. Vagyonvisszaszerzés keretében három motort vettek zár alá.

Letartóztatták

A gyanúsítottat a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai emberkereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a bajai férfi ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezeket se hagyd ki:

Itt a férfi elfogásáról készült videó

Kiemelt kép: részlet a videóból