Bűncselekmény áldozata lett egy fiatal nő Jászladányban, emberölés miatt nyomoz a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság, derül ki a rendőrség oldalán közzétett közleményből.

Családtagja talált rá

A police.hu tájékoztatása szerint a 112-es segélyhívószámra érkezett bejelentés egy jászladányi lakostól 2021. december 30-án 17 óra 20 perc körül. A rendelkezésre álló adatok szerint a bejelentő jászladányi lakcímére érkezett haza a délutáni órákban, amikor az ingatlan egyik szobájában a családtagját holtan találta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

Fotó: police.hu

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Emberölés miatt indult nyomozás

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást, adta hírül a rendőrség.

Felvétel a helyszínről:

Fotó: police.hu

Sárszentmihályon egy ismeretlen férfi holttestét találták meg

Amint azt a Kékvillogó is megírta a székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik egy holttest azonosításában. Az áldozat egy 50 év körüli férfi lehet, derül ki a rendőrség oldalán közzétett közleményből.

Ismeretlen személy

police.hu beszámolója szerint a Székesfehérvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat ismeretlen személy rendkívüli halála miatt. 

Nem voltak nála iratok

Mint írják a rendőrségre 2021. december 16-án délután érkezett állampolgári bejelentés arról, hogy Sárszentmihály közelében, a Nádor-csatornában egy ismeretlen személyazonosságú férfi holttestet találtak. Az elhunytnál azonosítására alkalmas iratok nem voltak.

Kapcsolódó:

50 év körüli férfi

A férfi 50 év körüli, hozzávetőleg 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, arca kerek, borostás. Haja 1-2 centiméter hosszú, világosbarna színű.

Ez segíthet az azonosításában

A rendőrök a helyszíni szemle során lefoglaltak egy nagyméretű, zöld színű, váll és oldalrészen fekete csíkkal, a gombrésznél és gallér résznél fehér szegéllyel ellátott inget.

Ezt az inget találták nála a rendőrök:

Fotó: police.hu

Ezt kéri a rendőrség

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a személyleírás, vagy a fényképfelvételen látható ruhanemű alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, az jelentkezzen személyesen  a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: police.hu