Rendőrök segítettek Pest megyében egy vajúdó kismamának. A szigetszentmiklósi zsaruk rendőri felvezetéssel kísérték be a várandós anyukát férjével együtt a kórházba.

Aggódó férfi kért segítséget

Egy aggódó férfi kért segítséget 2021. július 8-án 7 óra 40 perckor a Szigetszentmiklósi Autópálya Alosztály rendőreitől, mivel az autóban ülő 32 éves feleségénél megindult a szülés, azonban a kígyózó kocsisorok közepette, csak lépésben tudtak volna eljutni a kórházig. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Azonnal reagáltak

A rendőrök azonnal reagáltak a nem mindennapi helyzetre, két szolgálati gépkocsival közrefogták a kispapa autóját, majd megkülönböztető jelzést használva, zárt menetoszlopban, egészen a kórházig kísérték a fiatal szülőket, írja a police.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A kismama időben megérkezett a kórházba

A gyors és hatékony rendőri segítségnek köszönhetően a kismama időben megérkezett az intézménybe, ahol a kórház munkatársai átvették.

Az édesapától pár órával később érkezett a hálás köszönet:

Fotó: police.hu

Dér Heninek is rendőrök segítettek

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta szirénázó rendőrautó vezette fel Déri Henit és férjét, miután az énekesnőnél beindult a szülés. Heni férje a 7. kerületben kért segítséget a rendőröktől.

Segítséget kértek a rendőröktől

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály munkatársaitól kért segítséget egy autós 2021. május 13-án 10 órakor a 7. kerületben.

Beindult a szülés

A férfi odaszaladt a rendőrökhöz, és jelezte nekik, hogy az autóban ülő feleségének szülési fájdalmai vannak.

Szirénázva vezették fel az autót

A rendőrök, azonnal cselekedtek, és kéklámpával, szirénát használva vezették fel az ismert házaspárt – írja a police.hu.

Az M3-ason is rendőrök segítségét kérték

Egy férfi kért segítséget a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-Irányítási Központjától tavaly június 24-én 7 óra 55 perckor, mert várandós feleségénél megindult a szülés, ám az M3 autópálya bevezető szakaszán kialakult torlódás miatt nem tudtak a kórház felé haladni.

Motoros rendőrök segítettek

A BRFK motoros rendőrei a helyszínre siettek, majd megkülönböztető jelzést használva, biztonságosan felvezették a házaspár autóját a kórházig.

Dunakeszin is rendőrök segítettek a kismamának

2019 augusztusában Dunakeszin kért segítséget egy család a rendőröktől, mert az autóban utazó kismamánál felgyorsultak az események.

Útfelújítás volt a környékén

A házaspár azért haladt olyan lassan, mert éppen útfelújítás volt a környéken és feltorlódtak az autók. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: police.hu