A 44 éves Gábor június 14-én este munkába indult, ám oda nem érkezett meg. Nikolett egy hete kétségbeesetten keresi hozzátartozóját.

Munkába ment

Már több napja a poklok poklát éli át Buzás Gábor családja. A 44 éves fővárosi férfi június 14-én este 21 órakor busszal indult munkába Pestlőrincről Kőbánya-Kispestre, ahol egy takarítócégnél dolgozik, de oda nem érkezett meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tudják, hol lehet

Gábor az eltűnése előtt nagynénjével, Nikolett-tel és a nő férjével lakott. A családnak elképzelése sincs, hogy hol lehet Gábor és nagyon aggódnak érte – írja a Bors.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem ért be munkába

„Elindult munkásruhában dolgozni, ugyanúgy, ahogy szokott, de nem ért be a munkahelyére” – kezdte Nikolett, aki testvéreként szereti Gábort, hiszen együtt nőttek fel. „Reggel már nem jött haza. Fölhívtam telefonon, hogy kérjek tőle valamit, de nem vette fel; akkor nagyon megijedtem” – tette hozzá.

Aggódnak

Nikolett nagyon aggódik Gáborért, elmondása szerint az unokaöccse mentálisan nincs jól és nagyon magába forduló személyiség. Korábban is volt rá példa, hogy szó nélkül elment otthonról sétálni, de olyan eddig még nem történt, hogy napokig ne adjon életjelet magáról.

Összezavarodhatott

„Nem voltak igazán barátai, egyetlenegy közeli barátja van, de őt ismerem és nála biztos, hogy nincs” – mondta Nikolett. – Én attól félek, hogy lehet, összezavarodott, esetleg egy erdő közepén áll és azt sem tudja, hogy hol van.          

Reméli, hazasétál

Nikolett, Gábor eltűnése óta csak arra tud gondolni, hogy unokaöccse egyszer majd hazasétál és reméli, egy karcolás sem lesz rajta. Gábort a férjemmel együtt nagyon várjuk haza – mondta Nikolett. Majd megható üzenetet küldött eltűnt hozzátartozójának, hátha ez az eljut hozzá: Reméljük, hogy nincs semmi bajod, mielőbb gyere haza, szeretünk!

Ismeretlen helyre távozott

Ahogy írtunk róla, a Budapesti Rendőr-főkapitányság 15. Kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Oláh Valéria Ramóna ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint a 17 éves lány 2023. június 19-én egy 15. kerületi intézetből ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik

178 centi magas, barna hajú

Oláh Valéria Ramóna körülbelül 178 centiméter magas, molett testalkatú, haja barna. Eltűnésekor farmer nadrágot, farmerdzsekit viselt és fekete lakk táska volt nála.

Eltűnt Lakatos Arnold

A rendőrség a napokban felhívást tett közzé egy eltűnt középkorú férfi kapcsán is. Lakatos Arnold egy, a főváros 10. kerületében található kórházból tűnt el. Azt nem lehet tudni, hogy a férfi hova indult az egészségügyi intézményből. 

Körözik a férfit

Az 55 éves férfi eltűnése kapcsán a 17. Kerületi Rendőrkapitányság folytat eljárást. Nagy erőkkel keresik a zsaruk, erőfeszítéseik azonban eddig nem vezettek eredményre. Ezért tettek közzé felhívást, hátha lakossági segítséggel a nyomára bukkannak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: eltűnt férfi