Folyamatosan bántalmazta az a férfi barátnőtnőjét, akit végül pénteken, a Hős utcában,  olyan súlyosan vert meg, hogy Andrea belehalt sérüléseibe. A négygyermekes anya legkisebb gyermeke nevelőszülőknél van, bátyja azt tervezi, hogy ő neveli tovább a 12 éves Laurát.

Gyilkosság a Hős utcában

Amint arról a Kékvillogo.hu is beszámolt, pénteken Budapesten, egy férfi halálra verte párját. A Hős utcában élő Andreát és Attilát balhés embereknek ismerték a környékbeliek. Állítólag az utcán is állandóan veszekedtek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

4 gyermeke volt a nőnek

A tragédia után kiderült, Attila év eleje óta élt Andrea lakásában. A nőnek négy gyermeke volt, három felnőtt, egy kislány pedig nevelőszülőknél lett elhelyezve.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Rendes munka után vágyott

A nő szomszédai szerint Andrea jobb életet érdemelt volna, mindig azt szeretette volna, ha van egy rendes és állandó munkája, de állítólag ez nem adatott meg neki.

Attila többször ült börtönben

„Édesanyám halála után a rendőrök engem is kihallgattak tanúként. Így tudtam meg, hogy az a rohadék többször is ült már börtönben lopásért és egyéb bűncselekményekért! Nem lepődtem meg, mert sosem kedveltem Attilát” – mondta a Borsnak Andrea legidősebb fia.

Fia ellenezte a kapcsolatukat

Elek tudott arról, hogy Attila rendszeresen bántalmazza édesanyját. „Már az elejétől elleneztem az édesanyámmal való kapcsolatát, nagyon féltem attól, hogy problémáik lesznek”.

Félt, hogy feljelenti a férfi

„Nem akartam szembeszállni a törvénnyel, ezért egyszer sem vertem meg Attilát. Attól tartottam, hogy még ő fog engem feljelenteni és akkor engem vonnak felelősségre” – mondta az édesanyját gyászoló férfi.

Többször szakítottak

Elek azt is tudja, hogy Andrea többször is szakított a férfivel, de ő vagy visszakönyörögte magát, vagy tettlegességgel érte el, hogy ne kelljen a nő otthonából elköltöznie.

A bordája is elrepedt

„Anyám befogadta, amit aztán Attila azzal köszönt meg, hogy pokollá tette az életét. Előfordult, hogy éjszaka, az ablakon mászott be egy kirúgás után, és az alvó édesanyámat kezdte ütlegelni. Akkor még az egyik bordája is megrepedt. Anyukám többször is kihívta a rendőrséget, de nem indult Attila ellen eljárás”.

Üzent anyja gyilkosának

„Attila négy gyereket hagyott anya nélkül! Remélem, felméri a tette súlyát és inkább önmagát megfelelően megbünteti! A családjára nem haragszunk, ők nem tehetnek arról, hogy egy ilyen senkiházi a hozzártartozójuk! Az viszont nem elfogadható, hogy egy tisztességes családanyát átküld a másvilágra! – fakadt ki a gyászoló férfi.

Fel akarja nevelni húgát

Elek most azt tervezi, hogy magához veszi a legkisebb testvérét, a 12 éves Laurát. A kislány nevelőszülőknél van, a férfi azt mondta, hogy magához veszi húgát és tisztességre, szeretettre fogja nevelni. „Ígérem, jó élete lesz”. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszínelés a Hős utcában a gyilkosság után – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán