A VII. kerületi rendőrkapitányság udvarára mászott be egy szakadt öltözetű férfi. A zavartnak tűnő alakot a készenléti alosztály bűnügyi technikusa vette észre először. A férfiról kiderült, hogy külföldi, magyarul nem tud, és iratok sem voltak nála.

Bement, majd kimászott

A férfi a rendőrt meglátva kimászott rendőrség udvaráról, de ekkor már üldözték. Egy zászlós, és a közben szintén odaérő nyomozó volt a nyomában és végül elkapták.

Afgán férfi

A Magyarországon jogszerűen tartózkodó 25 éves afgán állampolgár a Keleti pályaudvar közelében egy kocsmában verekedésbe keveredett, táskáját és iratait hátrahagyva onnan menekült be a kapitányság udvarára.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy kevés drog

Holmija között az erzsébetvárosi rendőrök néhány gramm kábítószergyanús anyagot találtak, ami magyarázatot adhat a férfi zavartságára.

Az esetről videó is készült

Eljárás indult ellene

A VII. Kerületi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt indított eljárást, a lefoglalt anyagot szakértői vizsgálat alá vetik. A kocsmában történt verekedés ügyében garázdaság miatt külön eljárást indítottak. További friss rendőrségi hírek ide kattintva.

A Hős utcai brutális gyilkosság újabb fordulata

Édesanyám halála után a rendőrök engem is kihallgattak tanúként. Így tudtam meg, hogy többször is ült már börtönben lopásért és egyéb bűncselekményekért! – mondta a megölt asszony fia. „Nem akartam szembeszállni a törvénnyel, ezért egyszer sem vertem meg Attilát. Attól tartottam, hogy még ő fog engem feljelenteni és akkor engem vonnak felelősségre. Már bánom, hogy nem tettem meg” – tette hozzá a Borsnak nyilatkozva.

Az ügy részletei friss cikkünkben

Címlapfotónk a rendőrségi videóból van.