Eltűnt egy idős házaspár Pécsről. Kövér Sándor és felesége vasárnap délután autójukkal távoztak otthonról, másnap pedig kigyulladt a családi házuk. A rendősrég a lakosság segítségét kéri.

Kigyulladt egy ház

Egy családi ház tető- és padlástere gyulladt ki hétfő reggel Pécsen, a Bogár utcában. A tűzesethez a pécsi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral oltottak el a lángokat. A tűzeset kapcsán személyi sérülés nem történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Eltűnt a házaspár

A rendőrség a beszerzett adatok alapján megállapította, hogy az ott lakó házaspár október 9-én 16 óra és 10-én 7 óra között ismeretlen helyre távozott, azóta nem adnak életjelet magukról. A felkutatásukra tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kövér Sándor személyleírása

A 85 éves Kövér Sándor körülbelül 185 centiméter magas, erős testalkatú, rövid, ősz haja van, az egyik lábára kissé sántít. Utolsó ismert ruházata kék farmernadrág, vagy sötétzöld bársony nadrág, kockás ing és sötét sportcipő.

Kövér Sándorné

A 76 éves Kövér Sándorné körülbelül 165 centiméter magas, erős testalkatú és festett, barna, rövid haja van. Utolsó ismert ruházata kék farmernadrág, barna, kötött kardigán, valamint elegáns, fekete félcipő.

Autóval távoztak

A házaspár feltehetően a JJE-883 forgalmi rendszámú, szürke, Citroen X2 Xantia típusú személygépkocsival utazik.

Itt tudsz jelentkezni

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Kövér Sándort és Kövér Sándornét felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyükre vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.

5 gyermek tűnt el

A napokban írtunk róla, hogy a Gödöllői Rendőrkapitányság eljárást folytatott K. Mirella 7 éves, F. Linett 3 éves, F. Krisztián Raul 1 éves, T. Levente Dominik 12 éves, valamint Sz.Tamara Erika 16 éves testvérek eltűnése ügyében.

Nevelőszülőknél helyeznék el őket

A gyermekek nevelőszülőknél történő ideiglenes elhelyezéséről a napokban döntő gyámhivatal értesítette a rendőrséget, hogy az általuk hozott határozatnak nem tudnak érvényt szerezni, mert az isaszegi lakcímen nem találják a gyermekeket.

Anyjukkal lehettek

A rendőrség azt írta, hogy az öt gyerek nagy valószínűséggel együtt van, feltehetően az őket súlyosan elhanyagoló és róluk megfelelően gondoskodni nem tudó anyjukkal, a 35 éves F. Hajnalkával hagyták el víz és fűtés nélküli otthonukat, azóta tartózkodási helyük ismeretlen.

Megtalálhatták őket

A rendőrség honlapján található eltűntek listájáról azóta már levették a fotójukat, így nagy valószínűséggel sikert megtalálni az anyát és öt gyermekét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kövér Sándorné és Kövér Sándor – Forrás: police.hu