Furcsa baleset történt Somogy vármegyében: árokba hajtott és felborult egy személyautó, a kiérkező tűzoltók viszont egyetlen egy embert sem találtak a kocsiban és annak száz méteres körzetében.

Árokba hajtott és felborult

Árokba hajtott és felborult egy személyautó kedden, Somogyzsitfa külterületén – tudósít a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kerekeire állították

A marcali hivatásos és a szőkedencsi önkéntes tűzoltóknak a terep felmérése után sikerült a kerekeire állítaniuk a járművet. Kiderült: a kár jelentős. A baleset okát egyelőre még vizsgálják az illetékesek.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem találtak senkit

A tűzoltók időközben sérültek után kutatva átvizsgálták a baleset helyszínét és annak 100 méteres körzetét, de nem találtak senkit.

Furcsaságok az erdőben

Fejre állt az autó

Sikerült visszafordítani

Eltűnt a sofőr

Értesítette a rendőröket a gátőr

A Kékvillogó.hu írta meg, hogy január 9-én hétfőn egy gátőr furcsa nyomokat észlelt. A Tisztaberek közelében található Túr folyó feletti híd lábánál egy autó keréknyomaira bukkant, amik egyenesen a folyóba vezettek. 

Egyértelmű nyomok

A rendőrök a helyszínre mentek, majd valószínűsítették, hogy a nyomok alapján egy jármű a folyóba hajthatott. Ezután két egyesület búvárjai fésülték át a folyószakaszt. A feltárásban a Felső Tisza Vidéki Búvár és Mentőegyesület és a Csengeri Szent Flórián Tűzoltó és Vízimentő Egyesület tagjai vettek részt.

Megtalálták a holttestet

Nem telt el sok idő, a búvárok máris találtak a folyóban egy elmerült autót. Miután kiemelték a gépkocsit, az utastérben megtalálták a sofőr holttestét. Időközben kiderült, a családtagjai korábban bejelentették a rendőrségen, hogy eltűnt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: furcsa baleset Somogyban. Fotók: Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság