Ismeretlen személyazonosságú férfi holttestét találták meg a Tisza-folyóban, a Szabolcs-Szatmár-Bereg vámegyei Tiszaeszlárnál. A Tiszavasvári Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri az azonosítás ügyében.

Tiszaeszlárnál bukkantak rá

Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint 2023. március 29-én Tiszaeszlárnál, a Tisza folyóban, egy ismeretlen személyazonosságú férfi holttestét találták meg. Az elhunytnál azonosítására alkalmas iratok nem voltak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

180 centi magas, normál testalkatú

Az elhunyt férfi 180 cm magas, normál testalkatú, rövid barna hajú. Fekete színű kabátot, sötét melegítőnadrágot, szürke színű pulóvert, valamint szürke színű hosszú ujjú pólót viselt, a hátulján zöld színű RANGE felirattal.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Így segíthet

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a leírás alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, az jelentkezzen személyesen a Tiszavasvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-42/524-600-as telefonszámot, illetve a 112-es központi segélyhívó számot. Névtelensége megőrzése mellett a Telefontanú a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111-es zöldszámán is bejelentést tehet – írta a police.hu.

Budakalász és Békásmegyer között gázolt a HÉV

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy június elsején, hajnal négykor gázolt el a HÉV Budakalász és Békásmegyer között egy síneken fekvő fiatalembert. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

Nem tudják, ki halt meg

A Budapesti Rendőr-Főkapitányság a gázolás másnapján azt közölte, hogy az esettel kapcsolatban nem merült el idegenkezűség és bűncselekmény gyanúja, és a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az eset körülményeit. Kiderült azonban, hogy senki sem tudja, ki lehetett az elgázolt férfi.

 „Ismeretlen a holttest személyazonossága”

„2023. 06. 01.-jén 04:08 körüli időben a Budapest 3. kerületben, a Szentendre-Batthyány tér viszonylaton közlekedett a 995 pályaszámú HÉV. Haladása során a Budakalász és Békásmegyer megálló között, a nyílt vasúti pályán elütött a sínszár között fekvő, ismeretlen, fiatal férfi személyt, melynek következtében a férfi életét vesztette” – áll az ismeretlen holttest körözési adatlapján.

Nem tudták azonosítani

A rendőrség nem tudta beazonosítani az elgázolt férfit, és most így keresnek valakit, aki ismerhette a fiatalembert. A férfi a leírás szerint 170-175 centiméter magas, 71-80 kilogramm súlyú, barna, vastag, egyenes szálú haja van és barna szeme. A balesetkor sötét dzsekit, világoszöld pulóvert, fehér pólót és fekete inexstenso cipőt viselt fehér zoknival.

Szigorú procedúra

A Metropol szerint szigorú procedúra követi egy ismeretlen személyazonosságú holttest megtalálását. Miután részletesen kihallgatják a bejelentő, vagy felfedező tanút, a holttestről és a vele összefüggő tárgyakról és ruházatról fotókat és részletes leírást készítenek. Az adatgyűjtés után ellenőrzik az eltűntként körözött személyek nyilvántartásában. Ha szükséges, akkor még a holttest ruházatát is kitisztítják, hogy az azonosításra alkalmas legyen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció