Öngyilkossági kísérletet követett el a börtönben az olaszországi gyermekgyilkosságért 20 éves börtönbüntetésre ítélt Bradács Katalin. Az egykori magyar pornószínésznő életét csak a rabtársak és a személyzet gyors beavatkozása mentette meg.

Megromlott kapcsolat

A Kékvillogó.hu többször is írt arról, hogy Bradács Katalin és párja kapcsolata már a közös gyermekük megszületése előtt megromlott. A viták addig fajultak, hogy ügyükbe a családsegítőnek és a gyámhatóságnak is bele kellett szólnia. 2021 őszén valaki az anyát figyelmeztette, hogy a magyar bíróság valószínűleg az apánál helyezi el a kétéves Alexet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megölte a kisfiát

Katalin a döntést nem várta meg, inkább a kisfiúval együtt Olaszországba szökött. Ott kapta a hírt, hogy valóban a számára kedvezőtlen döntés született. A gyermeket ezután több késszúrással megölte egy umbriai faluban, a holttestet bevitte egy élelmiszerüzletbe, majd a halott kisfiúról készített képet elküldte több ismerősének.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elfogták, majd elítélték

A gyermekgyilkost az olasz rendőrök hamar elkapták. Egy ideig úgy tűnt, hogy Katalin nem emlékszik szörnyű tettére. Azt hajtogatta, hogy a kisfiát szeretné látni. A bírósági ítélet után viszont már azt mondta: gyilkosnak tartja magát.

Jeleneteket rendezett a tárgyaláson

Bradács Katalin a tárgyalássorozat alatt többször is összetűzésbe került a bíróval. Jelezte, nem kíván ott maradni és balhézni kezdett. Végül kérte, hogy vigyék vissza a börtönbe, így távollétében hirdették ki ítéletét. Húsz évet kapott.

„Erre nincs bocsánat”

„Megöltem a kisfiamat, erre nincs bocsánat. Néha viszont azt képzelem, hogy életben van és óvodába jár – mondta a Borsnak Bradács Katalin, aki a börtönben takarítóként dolgozik, hogy a kevés fizetéséből cigarettát vásárolhasson magának.

Változó kedélyállapot

A rácsok mögött alig van valaki, akivel sikerült emberi kapcsolatot kialakítania. Az anya kedélyállapota rendkívül változó. Mint azt a Borsnak bevallotta, még az ítélet előtt kétszer is megpróbálta eldobni magától az életet.

A kezén vágta meg magát

Erzsébet, a gyermekgyilkos édesanyja viszont elmondta, hogy a lánya a kezén vágta meg magát, és kis híján el is vérzett. A rabtársai ezt észrevették, és szóltak őröknek.

Édesanyja aggódik érte

„Aggódom a lányomért, és remélem, még találkozhatok vele az életben. Arra nincs pénzem, hogy kiutazzak hozzá Olaszországba, ezért abban bízom, hogy megérem a szabadulását” – mondta az idős asszony. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a gyermekgyilkos nő. Fotó: archív.