Egy brutális motoros baleset áldozatát gyászolják Gyöngyössolymoson. Egy motoros és egy furgonos is szabályosan haladt a 24-es úton néhány nappal ezelőtt, a furgont azonban átlökhették a szembe lévő sávba, ahol frontálisan ütközött a motorral. A középkorú férfinek, S. Jánosnak nem volt esélye a túlélésre.

Furgon és motoros ütközése

Üvegszilánkok és kocsiról leszakadt darabok árulkodtak arról a balesetről, ami a 24-es úton, Gyöngyössolymos közelében történt június 21-én. Egy furgon átvágódott a szembejövő sávba, ahol frontálisan ütközött egy ott haladó motorossal. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem volt esélye

A motoros olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A szemtanúk szerint esélye sem volt a túlélésre: szerint olyan erővel ütköztek, hogy a furgon eleje teljesen összeroncsolódott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Pedig nem hibáztak

Az Agria Tv információi szerint sem a furgont, sem pedig a motort vezető férfi nem hibázott, mindketten szabályosan haladtak: a furgon ugyanis, bár balra akart kanyarodni, de amikor meglátta a motorost, azonnal fékezett, ahogyan az őt követő kocsi is.

Átlökték a furgont

Azonban egy mögöttük haladó mikrobusz a bal hátuljának ütközött, és azzal a lendülettel átlökte a furgont a szemközti sávba, egyenesen az érkező motorosnak. 

Sokan ismerték Jánost

A motort vezető középkorú férfit, S. Jánost sokan ismerték a környéken, gyakran motorozott arra felé, ahol a baleset történt. Ismerősei szerint nem volt sem száguldozó, sem pedig vagánykodó sofőr, mi több, leginkább figyelmes, motorját féltő és óvó férfinek ismerték – tudta meg a Ripost. 

„Nem hisszük el”

„Nem hisszük el, hogy pont Janival történt mindez, amikor ő sosem száguldozott, sosem vagánykodott a motorral. Egy kincset vesztettünk el vele” – mondta a férfi egyik ismerőse. 

Régóta ezzel a motorral járt

 „Régóta ezzel a motorral járt, így ismerték többen is. A fotókon láttuk a gépet, és ezek után jöttünk rá, hogy kiről van szó. Még mindig nem tudjuk elhinni, hogy ez vele történt” – nyilatkozták.

Tűzcsapnak ütközött

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy június 23-án 15 óra 50 perc körül egy motoros egy tűzcsapnak ütközött Budapest 8. kerületében, a Kerepesi úton. A motort vezető nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

​A buszsávban haladt

Egy magyar állampolgárságú motoros nő a buszsávban haladt a Kerepesi úton a Puskás Stadion felé egy Harley-Davidson 883 motorral, vélhetően a nemzetközi fesztiválra igyekezett. Egy ózdi férfi a külső sávban, vele párhuzamosan haladt egy Ford Focus kombival, ő pedig a gyerekéért igyekezett a Liszt Ferenc reptérre. A férfi az Asztalos Sándor útnál jobbra akart kanyarodni, ezért bekapcsolta az irányjelzőt és a buszsáv felé húzódott, de még nem kezdett sávot váltani. A motoros nő viszont megijedt a manővertől és jobbra rántotta a Harley kormányát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció