Mintegy 300 millió forint értékben foglaltak le tisztázatlan eredetű gyógyszerkészítményeket az újbudai nyomozók, egy férfit elfogtak.

Hamisítás

Egészségügyi termék hamisítása bűntett megalapozott gyanújával folytatnak eljárást az újbudai nyomozók. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Illegális gyógyszerlerakat

A rendőrök 2021. április 7-én a főváros 22. kerületében egy illegális gyógyszerlerakatnál fogtak el egy férfit.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

300 milliós érték

A raktárban és a férfi lakásán összesen mintegy 300 millió forint értékben foglaltak le Magyarországon nem engedélyezett potencianövelőket, teljesítményfokozókat, illetve vényköteles nyugtatókat.

Felvétel az elfogásról:

Így értékesítette

Az eljárás adatai szerint a 43 éves budapesti lakos postai küldeményként elsősorban külföldre értékesítette az illegális, tisztázatlan eredetű és hatású szereket, írja a police.hu.

Eljárás folyik

Az újbudai nyomozók S. Viktort gyanúsítottként hallgatták ki, vele szemben a Budapesti Rendőr-főkapitányság 11. Kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le az eljárást.

Egy hónapja Fóton kapcsoltak le egy dílert

Mint ahogyan azt a KékVillogó is megírta lecsaptak a budapesti rendőrök egy fóti dílerre és két vásárlójára, akik közül az egyik a zoknijában akarta elrejteni a kábítószert a zsaruk elől. A fóti drogdíler lakásán rengeteg anyag került elő, de a rendőrök találtak ott engedély nélkül tartott lőszereket i, mindez még március végén történt.

Elfogták

Drogdílert és két vásárlóját fogta el a rendőrség, akik az akciójuk során  marihuánát, kokaint és speedet is lefoglaltak a tettesektől. A milliós drogfogást március 26-án, 20 óra 30 perc körül hajtották végre Dunakeszin, amikor ellenőriztek egy autót és annak sofőrjét.

Fűvel bukott le

A rendőrök a jármű átvizsgálásakor hamar megtalálták a marihuánát, amelyet lefoglaltak, az autó vezetőjét pedig elfogták. Ezután következett a házkutatás, ahol még több drogot találtak a nyomozók.

Közel fél kiló

Az elfogást követően a nyomozók kutatást tartottak a 35 éves férfi fóti házában, ahol előkerült mintegy fél kilónyi kábítószer és 25 engedély nélkül tartott éleslőszer. A rendőrök a tiltott szerek kiporciózásához használt eszközöket és a lőszereket is lefoglalták.

Zokniba rejtette

A feltételezett díler két vásárlóját is megtalálták a rendőrök, akik közül az egyik férfi a kabátjába, a másik pedig a zoknijába rejtette a kábítószert. A három férfitól lefoglalt drogok közt volt marihuána, kokain és speed is, melyeknek a feketepiaci értéke mintegy hárommillió forint. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu