Szombaton hajnalban történt a baleset, ami miatt még délelőtt is teljes pályazárra kell számítani a Győr felé vezető oldalon. Az M0-son két baleset is történt, ami miatt torlódások alakultak ki.

Még napkelte előtt történt meg a baj

November 5-én szombaton hajnali háromnegyed négykor történt a szóban forgó baleset. Az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalának 60-as kilométerszelvényénél oldalára borult egy járműszerelvény. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lezárták az autópályát

A rendőrség arról számolt be a honlapján, hogy a baleset miatt lezárták az autópálya Győr felé vezető oldalát. A rendőrök Tatabányánál leterelik a forgalmat az autópályáról. Délelőtt e miatt a környéken komoly torlódásra lehet számítani.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Anyagi kár van, sérült személy nincs

A legfrissebb hírek szerint a járműben valamint a rakomány úttestre borulása miatt történt anyagi kár. Személyi sérülés szerencsére nem történt, a sofőr jól van. Úgy tudjuk, más járművet nem érintett a baleset.

Itt történt a baleset

Vissza lehet térni később az autópályára

Bár a baleset miatt lassú haladásra és megnövekedett forgalomra kell számítani, a lezárást követően később visszatérhetnek az autópályára azok, akik folytatni szeretnék útjukat. Erre az Újvárosi felhajtónál nyílik lehetőség. Jelenleg 5 km-es a torlódása baleset mögött.

Győr belterületén is útlezárás van érvényben

A 82-es főúton Győr belterületén lezárták a Szent Imre út vasúti átjárót. Erre annak felújítása miatt van szükség. A lezárás délután 5 óráig van érvényben.

Az M0-s autóúton is baleset történt

Az M0-s északi szektorában a Megyeri hídnál Budakalász irányába is történt egy baleset. Újpest irányába átmenetileg nem lehet lehajtani a 75-ös kilométernél található csomópontban. Alternatív megoldásként a Megyeri hídon áthaladva a végcsomópontban lehet visszafordulni. Az M0-ás autóút több ponton is elesett, a Megyeri híd irányába történt egy másik baleset is. A 65-ös kilométernél csak egy szűkített sávban lehet közlekedni.

Ezek is érdekelhetnek!

Az M7-esen átépítenek egy csomópontot

A terveknek megfelelően az M7-es autópályán Balatonszemes térségében átépítik a Balatonlelle/Kaposvár csomópontot. A 135-ös kilométernél a Budapest irányába tartó le- és felhajtó ágat ezért lezárták. Azok, akik a főváros irányába tartanak, a 130-as km-nél a Balatonszemes/Balatonőszöd csomópontnál tudnak felhajtani az autópályára. A 67-es útról érkezőknek a Balatonszemes – 7-es főút – Balatonőszöd csomóponton keresztül javasolják az M7-esre való felhajtást. A munkavégzések előre láthatóan november végéig tartanak.

Érdemes indulás előtt tájékozódni

Az, aki útra kel, jól teszi, ha indulás előtt tájékozódik a forgalmi viszonyokról. A különféle navigációs eszközök, okostelefonra telepíthető alkalmazások előre jelzik a dugókat, és alternatív útvonalakat javasolnak. Érdemes vetni egy pillantást akár az Útinform weboldalára is a legfrissebb közlekedési hírek kapcsán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pixabay