Amint arról a Kékvillogó is beszámolt emberölés kísérlete miatt körözte a rendőrség E. Benedeket, akit a 112press.hu információi szerint időközben sikerült elfogni.

A feleségét akarta megölni

A portál azt írja, hogy elfogták a sárvári férfit, akiről időközben kiderült, hogy a feleségével akart végezni, ám az asszony nem adta fel, és minden erejével az életét védte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Gyilkosság barátok közt: halálra verte az utcán a 49 éves férfit a barátja Csepelen – szép kis barát!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elfogták

A lap azt írja, hogy az éjszakai órákban a Vas megyei Bő településen fogták el a rendőrök a 27 éves E. Benedeket, akit megalapozottan gyanúsítanak azzal, hogy megpróbálta megölni a feleségét.

Kapcsolódó:

Letartóztatták

A Szombathelyi Járásbíróságon november 12-én elrendelték a férfi letartóztatását, 30 napra. A gyanúsított és védője fellebbezett. E. Benedek nem tett beismerő vallomást.

Ez is érdekelhet:

“Nem hagyott békén, folyton játszani akart” – újabb szörnyű részletek derültek ki az aradi gyermekgyilkosságról, a 3 éves testvér végignézte nővére halálát

Ragasztószalaggal kötözte meg a nőt

Az eddigi adatok ismeretének fényében a férfi november 9-én ragasztószalaggal megkötözte a feleségét, akit megpróbált megfojtani. Kézzel nem járt sikerrel, ezért nylonzacskót húzott az asszony fejére, majd párnával is próbálkozott. Az asszony védekezett és túlélte az emberölési kísérletet.

Bőben fogták el

A férfi ezt követően menekül el, majd a rendőrök 22 kilométerre Sárvártól, Bőben fogták el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: E. Benedek – Forrás: police.hu