Játszani akart a kislány, ezért falhoz dobta a mostohaapja. Az aradi férfi bevallotta, hogy ő ölte meg nevelt kislányát. A holttestet egy bőröndbe tette, majd taxival a város széli temetőhöz vitte és felgyújtotta. A kislány 3 éves testvére végignézte, ahogyan mostohaapja megöli, majd megpróbálja eltüntetni nővére holttestét.

Holttest a temetőnél

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, megcsonkított gyermekholttestet találtak szombaton Aradon. Az emberi testrészt este, egy kutyáját sétáltató helybeli találta a romániai város temetőjének közelében. A járókelő először csak egy összeégett emberi lábfejet talált, a közelében pedig égett tárgyakat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Száz méterre volt a holttest

Miután értesítette a rendőrséget, a rendőrök a helyszíntől mintegy száz méterre találtak rá a megcsonkított, láb nélküli holttestre, amely a feltételezések szerint egy nyolcéves gyereké lehet.

Semmit nem tudtak az áldozatról

Az áldozat kilétére akkor semmit nem tudtak.  A rendőrség annyit közölt, hogy a környéken a közelmúltban nem tettek bejelentést eltűnt gyerekről. Gyilkosság gyanúja miatt kezdtek nyomozni.

Kihallgatták a mostohaapát

Hétfőn este kihallgatták a kislány mostohaapját. A 23 éves férfi azt állítja, baleset történt: éppen fürdetni készült a gyerekeket, amikor a kislány megcsúszott, beütötte a fejét a kád szélébe, és meghalt.

Tagadta a gyújtogatást

A férfi beismerte, hogy ő vitte a holttestet a mezőre, azt azonban tagadja, hogy ő gyújtotta volna fel. A mostohaapát őrizetbe vették.

Bevallotta, hogy megölte a gyereket

A nyomozóknak később bevallotta, a kislány fejét a falhoz vágta, mert nem hagyta békén, izgága volt, őt pedig zavarta, hogy folyton játszani akart. Miután észrevette, hogy a gyereknek nincs pulzusa, megijedt, a gyermek testét berakta egy bőröndbe, taxit hívott és a városszéli temető mellé ment, ahol megpróbálta eltüntetni a holttestét, felgyújtva azt. Ezek után egy másik taxival hazament.

Magával vitte a másik gyermeket is

Ügyészségi források sz erint a kisebbik, hároméves gyereket is magával vitte. A rendőrség Facebook-oldalán azt írta, nyugodtan aludt, amikor megjelentek nála. A nyomozóügyész szerint a férfi tudatmódosító szereket fogyaszt.

Az anyuka a harmadik gyermekét szülte meg

Az ötéves gyerek és hároméves öccse egyébként a mostohaapjuk felügyelete alatt volt, mert édesanyjuk a szülészeten éppen a harmadik testvérüket hozta a világra. Az asszonyt két gyermekével most egy gyermekvédelmi központba vitték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt az eset

Kiemelt kép: a gyilkossággal gyanúsított férfi