Mostohaapja végezhetett brutálisan azzal a kislánnyal, akinek összeégett holttestét egy temető mellett találta meg az arra járó kutyasétáltató helyi lakos. A férfi szerint nevelt lánya a fürdőkádban esett el, és ettől halt meg. Azt beismerte, hogy ő vitte a holttestet a temető mellé, de tagadja, hogy felgyújtotta volna. A család két másik gyermeket is nevel.

Holttest a temetőnél

Megcsonkított gyermekholttestet találtak szombaton Aradon. Az emberi testrészt este, egy kutyáját sétáltató helybeli találta a romániai város temetőjének közelében. A járókelő először csak egy összeégett emberi lábfejet talált, a közelében pedig égett tárgyakat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Száz méterre volt a holttest

Miután értesítette a rendőrséget, a rendőrök a helyszíntől mintegy száz méterre találtak rá a megcsonkított, láb nélküli holttestre, amely a feltételezések szerint egy nyolcéves gyereké lehet.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Semmit nem tudtak az áldozatról

Az áldozat kilétére akkor semmit nem tudtak.  A rendőrség annyit közölt, hogy a környéken a közelmúltban nem tettek bejelentést eltűnt gyerekről. Gyilkosság gyanúja miatt kezdtek nyomozni.

5-6 éves lehetett

Ezután az ügyészség szakértők bevonásával, elkészítette a gyerek fantomképét: ez alapján az 5-6 éves kislány 110-120 cm magas lehetett, barna szemű és hajú lehetett. A törvényszéki orvosszakértő szerint a halál egy-két nappal a megtalálása előtt következett be.

Azonosították a gyereket

Azonosították az aradi rendőrök azt a gyermeket, akinek a megcsonkított holttestére szombat este találtak rá Arad Buzsák nevű negyedében, egy temető mellett – írja kedden a Főtér című erdélyi hírportál.

Kihallgatták a mostohaapát

A lap beszámolója szerint hétfőn este kihallgatták a kislány mostohaapját. A 23 éves férfi azt állítja, baleset történt: éppen fürdetni készült a gyerekeket, amikor a kislány megcsúszott, beütötte a fejét a kád szélébe, és meghalt.

Tagadja a gyújtogatást

A férfi beismerte, hogy ő vitte a holttestet a mezőre, azt azonban tagadja, hogy ő gyújtotta volna fel. A mostohaapát őrizetbe vették, a bíróság kedden dönt arról, hogy 30 napos vizsgálati fogságba helyezik-e.

Két másik gyermek is van a családban

A beszámolók szerint az áldozatnak egy hároméves testvére is van, édesanyja pedig nemrég adott életet legújabb gyermekének, őket egy gyermekvédelmi központba vitték az eset után.

Családon belüli erőszak miatt nyomoznak

Az ügyészség most már családon belüli erőszak ügyében is nyomoz. A hatóságok szerint a gyerek halála 24 vagy 48 órával a holttest megtalálása előtt következett be.

Brutálisan végezhettek a gyerekkel

Az igazságügyi orvostani vizsgálat szerint a kislány halálát a fejére mért ütések okozták. Valószínűleg többször is a falhoz vagy a padlóhoz verték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt az eset

Kiemelt kép: a gyanúsított mostohaapa