Egy igazi rohadéktól szabadították meg a budapesti utcákat a rendőrök. Az autóst nem érdekelte az egyirányú utca és forgalommal szembe bement, majd tudatosan ráhúzta a kormányt egy biciklisre, aki súlyos sérüléseket szenvedett. Ezután le akart lépni, amikor elfogták a rendőrök össze-vissza hazudozott. Szerencsére egy autó fedélzeti kamerája mindent rögzített. A felvételt a cikkünk alján nézheted meg.

Forgalommal szemben

Közlekedési konfliktus előzte meg azt a jelenetet, amit egy taxi fedélzeti kamerája rögzített október 28-án Budapesten a Kisdiófa utcában. Egy autós forgalommal szemben hajtott be az egyirányú utcába, előtte pedig egy biciklis futárral keveredett összetűzésbe a Dob utcában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szabálytalan autós

Az autó vezetője már ide is szabálytalanul hajtott be, és a vele szemben szabályosan közlekedő kerékpárosra már itt közel húzta a kormányt. A futár, hogy tisztázza a történteket, az autós után hajtott, majd kérdőre vonta, amikor az kénytelen volt megállni a Kisdiófa utcában a szembejövő taxi miatt. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gázt adott és elütötte

A biciklis és a sofőr ekkor szóváltásba keveredett, majd pár másodperc elteltével az autós gázt adott és elütötte a mellette álló kerékpárost.

Súlyosan megsérült

A futár az ütközés után elesett, az autós pedig tolatva próbálta meg otthagyni a helyszínt. A budapesti rendőrök az autó vezetőjét a helyszín közelében elfogták. A kerékpáros az ütközés következtében súlyosan megsérült.

Elvették a jogsiját

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály munkatársai a 27 éves suttyó sofőr jogosítványát elvették és súlyos testi sértést okozó közúti veszélyeztetés bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Mindent tagadott

Vallomásában a férfi végig tagadta a bűncselekmény elkövetését, állítása szerint tíz éve vezet, de nem vette észre az egyirányú utcát jelző táblákat, a Dob utcában egy parkolóhelyről kiálló autó miatt húzta az út szélére a kormányt, és a Kisdiófa utcában is véletlen ütötte el a biciklist, amikor rájött, hogy rosszul kanyarodott be az utcába és meg akart fordulni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezt is olvasd el

Itt a videó a tahó autós akciójáról

Kiemelt kép: részlet a videóból