Holtan, betört koponyával, az út szélén került elő az a családanya, akit több mint egy hétig elkeseredetten keresett a férje, a rendőrség és a polgárőrség segítségével Kapospulán. A gyászoló Józsefnek nem engedték, hogy megnézze elhunyt feleségét.

Eltűnt a családanya

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, október 22-én tűnt el Kapospuláról egy családanya. Férje szerint munkába indult, ám utána már nem adott életjelet magáról. Visnyei József kétségbeesetten kereste égen-földön feleségét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Férje az utcákat járva kereste

Évát a rendőrök és a polgárőrök is keresték. Férje naponta járta az utcákat, hátha Éva nyomára akad. De a keresése nem vezetett sikerre.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

„Nincs már feleségem”

Éva eltűnése után néhány nappal József szomorú hírt osztott meg a Facebook oldalán: „Szörnyű napok elé nézzünk!!! Nincs már feleségem és a lányomnak nincs anyja! Nekem ő volt a nagy szerelmem, az életem, a mindenem, a mátkám… Az eltűnése óta a bejárati ajtó végig nyitva volt, hátha besétál és figyeltem éjjel minden kis zajra. Virág is nagyon hitt benne, hogy visszajön és levágja a frufruját, mert ezt csak ő tudta úgy megcsinálni…”.

A polgárőrök találtak rá

„Jártam Kapospula és Kaposvár utcáit, de semmi nyomot nem találtam. Végül a polgárőrök találtak rá, akik szóltak a rendőrségnek. Minden irata nála volt, így az azonosítás könnyen ment. Persze a zsaruk értesítésére a helyszínre siettem, de nem engedték meg, hogy az arcát megnézzem” – mondta Éva férje.

Szerencsétlenül esett

A gyászoló férjet úgy tájékoztatták, hogy az út szélén van egy kőből kirakott minioszlop, amin halála előtt megpihent. Elszédült, leesett, majd olyan szerencsétlenül ütötte be a fejét, hogy betört a koponyája és meghalt.

A férj szerint nem lett öngyilkos

„Biztos vagyok benne, hogy a feleségem nem lett öngyilkos. Nagyon szerette az életet, fantasztikus családunk volt” – mondta József a Borsnak.

Azonnal beleszeretett

Az asszony családja egy kocsmát üzemeltetett Kapospulán, József 20 évvel ezelőtt egy motorostalálkozó résztvevőivel oda tért be. A férfi ott ismerte meg későbbi feleségét.

Gondoskodó asszony volt

„Egy idősek otthonában is dolgozott, ahol gyakran befeküdt a gondozottak mellé az ágyba és énekelt nekik, hogy megvigasztalja őket. Nemrég megkérdezte, haragudnék-e, ha elmenne egy iskolába takarítani, hogy több pénzünk legyen. A szerelmemet sosem szégyelltem volna. Gondoskodó asszony volt. A járvány alatt minden pénzünket ételre költöttük, alaposan feltöltöttük a kamrát, nehogy gond legyen”.

Felesége pizsamájában alszik

Évának és Józsefnek egy közös lányuk született. Virág most 16 éves. A férfi azt mondta, miután megtalálták felesége holttestét szerette volna megölelni az asszonyt, de erre nem volt lehetősége. Az asszony halála óta József Éva pizsamájában alszik, hogy érezze az illatát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt az eset

Kiemelt kép: illusztráció