Megtalálták annak a középkorú családanyának a holttestét, aki még október 22-én tűnt el Somogy megyében. Éva munkába indult, de onnan már nem érkezett haza. Férje naponta járta az utcákat, hátha megtalálja feleségét. Évát lánya és férje gyászolja.

Eltűnt a családanya

Október 22-én tűnt el Kapospuláról egy családanya. Férje szerint munkába indult, ám utána már nem adott életjelet magáról. Visnyei József kétségbeesetten kereste égen-földön feleségét.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A rendőrség is kereste

„Nem tudunk kapcsolatot létesíteni vele, és nagyon aggódunk érte, a rendőrség is keresi már. Annyira félek, hogy baja van, és nem tudom neki elmondani, mennyire szeretem. Imádkozzatok érte, hogy épségben elő- és hazakerüljön. Köszönöm” – fogalmazott az Eltűnt emberekért Facebook-csoport egyik posztjában Éva férje, Visnyei József.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Munkába indult

„Épp Kaposváron keresem most is. Péntek reggel, mielőtt munkába mentem, még elköszöntem tőle. Ő délutános volt, és haza már nem jött a munkából. Állítólag felszállt egy buszra, és eljött Kaposvárra, itt többen is látni vélték” – mondta a Ripostnak felesége eltűnése után az aggódó férj.

Férje az utcákat járva kereste

Évát a rendőrök és a polgárőrök is keresték. Férje naponta járta az utcákat, hátha Éva nyomára akad. De a keresése nem vezetett sikerre.

Ez is érdekelhet

„A szeretet ereje kísérjen haza Klein Laci!” – összefogtak a szentendreiek, együtt keresik az ELTE kutatóját, aki munkahelyéről tűnt el napokkal ezelőtt, azóta senki nem tud róla semmit

Éva 41 évesen szült

„Az életemet adnám érte! Negyvenegy évesen szült nekem egy gyereket, és megfogadtam, hogy jóban-rosszban vele leszek! Ha nem lesz meg, én abba belehalok, ebben biztos vagyok. Ha üzenhetnék neki, azt mondanám, jöjjön haza, mert nagyon szeretem!” – mondta a férj.

Meghalt az asszony

Sajnos József félelme beigazolódott, a Facebookon osztotta meg a szomorú hírt, hogy felesége, Éva meghalt.

„Nincs már feleségem”

„Szörnyű napok elé nézzünk!!! Nincs már feleségem és a lányomnak nincs anyja! Nekem ő volt a nagy szerelmem, az életem, a mindenem, a mátkám… Az eltűnése óta a bejárati ajtó végig nyitva volt, hátha besétál és figyeltem éjjel minden kis zajra. Virág is nagyon hitt benne, hogy visszajön és levágja a frufruját, mert ezt csak ő tudta úgy megcsinálni…” – írta az özvegy a Facebookon.

Összeomlott a család

Majd így folytatta bejegyzését: „Most lenne a legnagyobb szükség rá… és nem lesz majd, ha lesz esküvője és segít neki, semmi nem lesz úgy, mint régen. Még a mosógépet se tudjuk kezelni, és az én ruhámat se tudja senki úgy kivasalni, mint ő….. ünnep, karácsony, kirándulás kit érdekel már….egyszerűen nem is tudom mi lesz….”A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Innen tűnt el az asszony

Kiemelt kép: illusztráció