Együtt keresik a szentendreiek azt a 47 éves férfit, aki csütörtökön tűnt el munkahelyéről. Klein László az ELTE kutatója és Szentendre kulturális életének aktív tagja. A férfi eltűnése után élettársa azonnal a helyiekhez fordult segítségért. Vasárnap pedig testvére szervezésében együtt indulnak el a helyiek, hogy megtalálják közösségük szeretetett és nagyra becsült tagját.

Eltűnt Klein László

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, október 28-án eltűnt Klein László, az ELTE kutatója. A 47 éves férfi munkahelyéről, Budapestről, a 7. kerületből, a Kazinczy utcából távozott csütörtök délután, azóta nem adott életjelet magáról.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szentendrén él

Klein László a Pest megyei Szentendrén él élettársával, az asszony a Facebookon azonnal keresni kezdte. „Nagyon szépen kèrlek benneteket, járjatok nyitott szemmel és ha bárhol látjátok, azonnal èrtesítsétek a rendőrséget! Természetesen Ők is keresik. És utána engem. 20/333-86-10 Nagyon kérlek!!! És köszönöm” – írta az eltűnt férfi családtagja.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A rendőrség is keresi

A rendőrség is bekapcsolódott a keresésbe, de eddig eredménytelenül. A férfi személyleírása: 180 centiméter magas, áltagos testalkatú, világos, őszes, vállig érő haja van. Az eltűnéskor kék keretes szemüveget, fekete orkán kabátot, valamint fekete nadrágot viselt.

Őt keresi a rendőrség

Forrás: police.hu

Szentendrén lehet

Csütörtök óta több szentendrei látni vélte Klein Lászlót a város különböző pontján. A férfit egyébként sokan ismerik a városban, aktív közösségi életet él Szentendrén.

„Fontos vagy”

„Klein Lacinak! Hátha látod… Talán soha nem is beszélgettünk igazán. Pedig fontos krónikása vagy a városnak is. És nagy segítője sokaknak. Mindig csendben, a háttérben, szinte észrevétlenül teszed a dolgod. De most túlságosan is észrevétlen lettél. Szeretném ha tudnád, hogy fontos vagy. Nem csak a párodnak. Bár ezt talán eddig csak ő mondta el neked. Mi elmulasztottuk. Én sajnálom, hogy nem tettem meg. „A szeretet ereje kísérjen haza „KleinLaci”! Jelentkezz…Annyi jó jön még Laci! Várunk!”  – írja felhívásában a Facebookon Klein László egyik ismerőse.

Testvére felhívása

A közösség erejében hisz Klein László testvére is. Az asszony a Facebookon kéri a helyieket, hogy vasárnap együtt induljanak megkeresni az ELTE kutatóját.

Sok emberre van szükség

„Nagy valószínűséggel Szentendrén tartózkodik, többen is ott látták a napokban (ez a lakhelye is), ezért ott keressük vasárnap. Amire szükségünk volna, az sok-sok ember, aki szintén tudna jönni, keresni. Minél többen vagyunk, annál nagyobb az esélye annak, hogy megtaláljuk. Hideg van és ő napok óta kint van már, nincs nála semmi egyéb, csak az iratai” – írja az egyik szentendrei Facebook csoportban Klein László testvére.

A közösség ereje

Az eltűnt férfi rokona azt kéri a helyiektől, hogy minél többen osszák meg a hírt, hogy minél több helyi emberhez eljusson. Az eddigi segítséget pedig köszöni. „Bizonyítsuk be, hogy van ereje a közösségnek. Én hiszek benne, hogy összefogással meg tudjuk találni!” – írja Klein László testvére.

Itt lehet jelentkezni

„Aki szeretne csatlakozni hozzánk, a kereséshez, jelezze nekem telefonon a 06 70 634 63 76-os számon, vagy messengeren. Minél többen vagyunk, annál szervezettebben, több helyen tudjuk keresni és annál biztosabb az eredményesség is. Aki jönni nem tud, de megosztja, annak is legalább annyira hálásak vagyunk. Minden segítség elkél!”  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Klein László – Forrás: police.hu