Hatalmas fékcsikorgás, rendőrségi villogó és szirénázó mentőautó verte fel a csendes kisváros lakóit, miután a 66 éves Bezerédi Zoltán nem adta meg a szabályosan haladó kerékpárosnak az elsőbbséget.

Szájukra vették

Múlt csütörtök óta szinte mindenki Bezerédi Zoltán balesetéről beszél Hajdúböszörményben. A Katona József Színház 66 éves művésze ugyanis elütött egy biciklist az Újvárosi utcában.

Facebookról derült ki

A Bors napilap a Böszörményben hallottam nevű Facebook-csoporton keresztül értesült a balesetről, ahol több képet is feltöltöttek a szemtanúk. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A fotókból derült ki a gázoló személye

A képek tanúsága szerint rögtön egyértelmű volt, hogy egy ismert személy okozta a balesetet, nem sokkal később az is tisztázódott, hogy a TV2 Dr. Balaton című sorozatának sztárja volt a vétkes.

A rendőrség is megerősítette

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság is közleményt adott ki, miszerint július 15-én, 16 óra körül az Újvárosi utcában közlekedett egy személygépkocsi a 35-ös számú főút irányába. A rendelkezésre álló adatok alapján a jármű vezetője, amikor a kereszteződéshez ért, az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére, a kijelölt gyalogos és kerékpáros átkelőhelyen nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy kerékpárosnak, aki az ütközés következtében megsérült.

Nem nyilatkozik

A napilap megkereste a színművészt, aki nem kívánta kommentálni az eseteket, a lap készítői úgy vélik, még mindig a baleset hatása alatt áll. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Beszéltek a lakók

Egy helyi lakos azonban több információt is elárultak az esetről, ugyanis sokak fülében még mindig élénken élnek a baleset emlékei.

Veszélyes hely

A helyiek nem lepődtek meg a baleseten, ugyanis többen állítják, hogy egy életveszélyes kereszteződésről van szó, ahol már nem először történik ilyen baleset.

Heti szintű a baj

Egy Imre nevű lakos szerint folyamatosan történnek hasonló esetek a környéken. „Nem akarok senki védelmére kelni, de a szóban forgó kereszteződés egyrészt nagyon forgalmas, másrészt az autósoknak különösen figyelniük kell a bicikliútra is. Itt szinte hetente történik kerékpáros baleset” – mesélte a Borsnak Imre.

Mentős sziréna

Egy másik lakos nyugalmát az elképesztő lárma rázta meg. „Csak arra lettem figyelmes, hogy a mentő szirénázva érkezett a helyszínre. Amikor kiléptem az utcára, hogy mi is történhetett, a rendőrség már nagyban helyszínelt” -mesélte Cs. Jánosné.

Jól van a sérült

A balesettel kapcsolatban megkereste a Bors a mentőszolgálatot is, hogy kiderüljön, milyen sérüléseket szenvedett a biciklis. „A helyszínre riasztott mentőegység egy fiatal férfit talált, aki az első helyszíni vizsgálatok alapján könnyebb sérüléseket szenvedett. Ellátást követően stabil állapotban szállították kórházba” – tájékoztatta lapot az Országos Mentőszolgálat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Wikipédia