Temetőben kellett saját férjét újraélesztenie újra egy Anita nevű fiatal asszonynak. A nő sírva könyörgött, hogy mentsék meg a szerelme életét.

Sírt gondozott

Az Országos Mentőszolgálat számolt be a megdöbbentő nagyecsedi esetről, ahol egy 30 év körüli férfi sírgondozás közben váratlanul előre bukott, lila lett az arca és kihagyott a légzése.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Zokogó asszony

A nagyecsedi temetőben a férfival ott a felesége is, aki sokkot kapott és zokogva vizsgálta meg szerelmét, aki nem adott életjeleket.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Jöttek a mentősök

A férfi légzése leállt, azonnal megkezdték az újraélesztését, majd a mentősök is megérkeztek, akik szakszerű segítséget adtak a férfinak.

Szerencsés fordulat

A László nevű harmincas férfinak végül sikerül stabilizálni az állapotát és hat napot kellett kórházban töltenie. A megrázó esetről kedvese, Anita a Blikknek mesélt.

A hőség az oka?

Az esetnek köze lehet az utóbbi hetek extrém hőhullámaihoz, ugyanis László egy iszonyatosan meleg napon ment ki a temetőbe, dacára annak, hogy a férfi már korábban is magasvérnyomástól szenvedett.

Távsegítség

„Sírva ordítottam: lélegezz, Lacika! Hívtam a mentőt, aki a távolból magyarázta, hogy kezdjem el a vőlegényem újraélesztését. Csakhogy a szívmasszázs közben a kimerültségtől már alig éreztem a karomat” – mesélte a lapnak Anita

Pánikba esett

A küzdelemmel teli percek nem csak a haldokló Lászlót, de a kedvesét is rettenetesen megviselték. „Végtelennek tűnő percek teltek el így, teljesen pánikba estem, amikor kikapcsolt a telefonom” – árulta el a nő.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Imádkozott az anyja

A történtek László idős édesanyját is rettenetesen megviselték. „Hat napig nem ettem, nem ittam, csak imádkoztam, hogy a kisfiam meggyógyuljon. Láttam, amikor a liftből kitolták és bevitték őt az intenzív osztályra” – mondta az asszony.

Ott volt vele

„Minden nap bementem hozzá, sosem felejtem el az első mondatát, amit felébredve sírva mondott nekem: Megismerlek, te vagy az anyukám. És megszorította a kezem. Majd vigasztalni próbált, hogy ne aggódjak, mert nem lesz semmi baj” – mondta könnyeit törölgetve László édesanyja a lapnak.

Hirtelen szívmegállás

Sajnos nem egyedi László esete vagyis a hirtelen szívhalál vagy a keringés összeomlása. Ebben az esetben azonnal meg kell kezdeni az áldozat újraélesztését és értesíteni kell a mentőket, ugyanis ahogy László esete is bizonyítja, sokakat meg lehet menteni az azonnali segítséggel.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció