A rendőrök vették őrizetbe azt a 21 éves férfit Gödöllőn, aki lopott autóval furikázva akart kibékülni élettársával. Az autót azért tudta elvinni a kocsit, mert annak tulajdonosa a zárban felejtette a kulcsot.

Összekapott a szerelmével

A 21 éves aszódi férfi összeveszett élettársával a galgahévízi vasútállomáson, majd gyalog bolyongott, amikor meglátta az egyik telephelyen parkoló nyitott kocsit -írja a BudaPestkörnyeke.hu.

A lopott autóval kereste párját

A férfinak az az ötlete támadt, hogy elviszi, megkeresi élettársát, kocsikáznak, miközben megbeszélik a dolgaikat. A lopott járművel megkereste szerelmét, majd autókázni kezdtek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Otthagyták az autót

Miközben autókáztak a szerelmesek, a jármű Bag környékén, egy földúton elakadt. Kiszálltak, majd otthagyva a használhatatlan járművet, egyszerűen hazamentek.

Erdő előtt marad a kocsi

A zárban felejtette az indítókulcsot

Közben az autó tulajdonosa hiába kereste hévízgyörki munkahelyén a nyitott garázsban, a slusszkulcsával a zárban leállított autóját, nem találta.

Ez is érdekelhet

“Erősen kapaszkodtam, 50 méteren át küzdöttem a motorháztetőn az életemért” – megszólalt az óbudai közterület-felügyelő, akit egy ámokfutó gázolt el igazoltatás közben.

A rendőrök találták meg az autót

A tulajdonos bejelentést tett, néhány órával később a rendőrök már tudták, ki és hová vitte a járművet, sőt aznap estére visszaadták a járgányt és őrizetbe vették a gyanúsítottat.

Eljárást indítottak a férfi ellen

A 21 éves férfi ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatják le rendőreink a további eljárást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Képek: Police.hu