A 37 éves alkoholista férfi testvérét és mozgáskorlátozott édesapját is megverte, aki súlyos koponyasérüléssel fekszik a kórházban.

Családi dráma

Brutálisan bántalmazta több családtagját egy ózdi férfi múlt szombaton. Az RTL Híradója a helyszínre látogatott, hogy kiderítse, miért bántotta a szüleit és testvérét a férfi. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az alkohol öl

A gyanú szerint a 37 éves ózdi férfi rendszeresen fogyasztott alkoholt és a bódult állapota vezethetett oda, hogy a szeretteire támadjon.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Beszél az anya

A híradónak a bántalmazott édesanya nyilatkozott, akinek az arcát ki kellett takarni a sérülései miatt. „Az arcom meg két bordám el van törve” – mesélte a bántalmazott asszony.

Fojtogatta az anyát

Az ittas férfi miután hazaérkezett fojtogatni kezdte az édesanyját, aki rémületében sikítani próbált, majd többször megütötte az idős asszonyt.

Életveszélyben az apa

Utána a mozgáskorlátozott édesapjára támadt, aki olyan súlyos koponyasérüléseket szenvedett, hogy le is bénulhat. „Az embert is megütötte, lehet nem is fog felkelni soha többet” – mondta sírva az anya.

Küzdenek érte

Az apa jelenleg kórházban van, ahol az orvosok mindent megtesznek azért, hogy magához térjen az életveszélyes koponyasérüléseiből. A 37 éves férfi a testvérét is bántotta, az ő sérüléseiről nincsenek információk.

Mi történt?

Az édesanya nem érti, miért tette velük ezt a fia, de az elmondása alapján a férfi egész nap ivott. „A fiam egész reggel italozott egy haverjával, délután már belém kötött. Utána megint elment, aztán megint hazajött majd már nekem jött” – mondta.

Bolondéria

Családi viszályról nem szólnak a hírek, az édesanya a könnyeivel küszködve úgy gondolja, valami megszállta a fiát. „Halvány gőzöm nincs, biztos rájött a bolondéria” – fűzte hozzá az asszony.

Sokáig ülhet

A férfit egy hónapra letartóztatták és a hatóságok elmondása szerint ha elítélik, akár 11 év szabadságvesztést is kaphat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt láthatja az anyát és az otthonukat

Kiemelt kép: RTL Híradó