Emberölés kísérlete miatt körözik E. Benedeket, a rendőrség azt kéri, aki látja a férfit, ne próbálja meg feltartóztatni, mert veszélyes lehet.

Elfogatóparancsot adtak ki

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 18000/230/2021.bü. számon elfogatóparancsot bocsátott ki emberölés kísérlete bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Ernhardt Benedek sárvári lakossal szemben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ne próbálja feltartóztatni

A körözött férfi veszélyes, ne próbálják meg feltartóztatni, haladéktalanul értesítsék a rendőrséget! A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság elfogatóparancs alapján keresi a képen látható férfit.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Személyleírása

A férfi kb. 176-180 cm magas, normál testalkatú, a haja és a szeme színe barna. Utoljára világos színű kapucnis kabátot viselt.

Ez is érdekelhet

Katalin megölte a saját gyermekét, erre nincs mentség!” megszólalt a gyászoló nagypapa, akinek a lakásából szökött el Olaszországba a kisfiát meggyilkoló nő

Aki felismeri, hívja a rendőrséget

A Főkapitányság kéri, hogy aki a 27 éves Ernhardt Benedeket a fényképről felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt tűnt el a férfi

Kiemelt kép: Ernhardt Benedeket – Forrás: police.hu