Az édesapját indult el kisfiával Olaszországba az a nő, aki brutálisan végzett kisfiával, majd a Lidl kasszaszalagjára tette a holttestet. Katalin azért szökött el Olaszországba, mert nem akarta a gyereket átadni volt párjának. György most azt mondta, unokájával együtt most ő is egy kicsit meghalt.

Megölte kisfiát

Mint arról a Kékviloogó.hu is beszámolt, B. Katalin néhány héttel ezelőtt több késszúrással ölte meg kétéves fiát, miután Olaszországba szökött vele. A magyar bíróság ideiglenesen az apánál helyezte el a kis Alexet, az anya azonban nem akarta átadni a gyereket, emiatt mentek külföldre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Pánik a Lidlben

Katalin, aki egyébként korábban pornószínész volt, kegyetlen módon végzett a kisgyermekével, majd egy közeli Lidl áruházba ment, ahol a kasszaszalagra helyezte a holttestet. A kisfiún a pénztáros és a vásárlók próbáltak segíteni, a mentők is a helyszínre érkeztek, de már nem tudták megmenteni a kis Alex életét.

A bíróság az apának ítélte a gyermeket

Katalin és a gyermek édesapja gyakorlatilag a pici születése óta harcoltak, hogy kivel éljen a kisfiú, eddig a nőnél volt, de a bíróság pár hete úgy döntött, hogy ideiglenesen az apánál helyezi el a gyermeket, azonban az anya ebbe képtelen volt beletörődni, ezután szökött a kicsivel az olaszországi Perugiába, olasz médiaértesülések szerint egy ismerősénél húzta meg magát.

„Nincs mentség”

„Katalin megölte a saját gyermekét, erre nincs mentség! Talán az, hogy attól kattant be, hogy a volt párja mindenáron el akarta tőle venni, pedig a lányom jó anya volt!” – mondta a Borsnak a nő édesapja.

20 négyzetméteres lakásban él az édesapja

György azt mondta, Katalin felváltva élt az édesanyjánál és nála. A férfi egy 20 négyzetméteres önkormányzati lakásban él élettársával. Katalin ennek a lakásnak a galérián húzta meg magát kisfiával.  

Az utolsó heteket az apjánál töltötte

„Az utolsó két hetet itt töltötték. Az eszembe sem jutott volna, hogy a lányom képes lehet gyilkolni. Nem akarom meglátogatni az olasz börtönben.” –mondta az idős férfi.

Tudta, hogy lánya Olaszországba megy

Az édesapa azt mondja, majd levélben megírja lányának, hogy mit gondol tettéről, kívánja, hogy megússza a börtönt, bár tudja, hogy ez lehetetlen. Katalin elutazása előtt elmondta édesapjának, hogy Olaszországba meg kisfiával.

Le akarta beszélni a szökésről

„Én megpróbáltam lebeszélni a szökésről. Azzal érveltem, hogy úgyis hazaküldik, de ő erősködött. Azt mondta, megbeszélte egy idős férfivel, hogy szállást biztosít neki. Erre egy kicsit megnyugodtam, és odaadtam a kisebbik lányom babakocsiját, hogy azzal mehessenek ki. Tőlem indultak el” – mondta Katalin édesapja.

Olaszországból felhívta édesapját

Majd így folytatta: „Kati nem tűnt feldúltnak, inkább reménykedett abban, hogy minden rendben lesz. Még Budapestről telefonált, hogy késik a vonata, amivel a repülőtérre szeretne kijutni. Olaszországból aztán újra felhívott, hogy az állítólagos jótevője becsapta, ezért tovább kell állniuk, de biztosított róla, nem lesz baj. Akkor beszéltünk utoljára”.

Egy ismerősétől tudta meg, hogy mi történt

A tragédia után György egyik ismerősétől tudta meg, hogy mi történt. „Most úgy érzem, Alexszel együtt egy kicsit én is meghaltam”.

Katalin senkiben sem bízott

György szerint Katalin jobban tette volna, ha rá bízta volna a kisfiút, de a lánya már nem bízott meg senkiben. Attól tartott, hogy a nagypapa odaadja a kisfiút az édesapjának vagy a másik nagyszülőknek. „Nem fér a fejembe, amit tett…” –mondta a gyászoló nagypapa. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszínelés a gyilkosság után