Elrendelte a Veszprémi Törvényszék annak a 33 éves több gyermekes férfinak a letartóztatását, aki gyakorlatilag rabszolgaként tartotta és rendszeresen bántalmazta a gondnoksága alatt álló nőt.

Gondnoka volt a férfi

A Veszprémi Törvényszék közleménye szerint a Fejér Megyei Kormányhivatal Enyingi Járási Hivatala 2021. április elsején rendelte ki a férfit a 36 éves nő részére gondnokul.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Együtt élt a családdal

A nő ezt követően a gyanúsított Balatonfűzfőhöz közeli településen lévő ingatlanába költözött, ahol életvitelszerűen együtt élt a kegyetlen férfival, annak élettársával, továbbá a férfi 9 kiskorú gyermekével.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Félt a férfitól

A férfi évek óta rendszeresen bántalmazta a gondnoksága alatt álló, rabszolgasorsban tartott nőt, akit sokszor ököllel ütött különböző okokra hivatkozva. Az áldozat félt a férfitől ezért nem mert feljelentést tenni, és a sérüléseiről sem vetetett látleletet.

Vízelvezető csővel verte

A férfi utoljára szeptember 19-én bántalmazta a nőt, egy fémborítású flexibilis vízbekötő csővel ütött a fejére, a térdére és a könyökére. A nő még aznap megszökött a gyanúsított családi házából, majd segítséget kért egy személytől, aki értesítette a rendőrséget.

Letartóztatták a férfit

A bíróság a bizonyítás megnehezítésének a megakadályozása, és bűnismétlés veszélye miatt elrendelte a gyanúsított letartóztatását.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Figyelem!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Itt lehet segítséget kérni

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található. A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Kiemelt kép: illusztráció