Megtámadtak egy 18 éves tárnoki fiút az érdi buszpályaudvaron. Megfenyegették, megverték és elvették a pénzét. Közben Óbudán óriási razziát tartott a rendőrség, pár óra alatt 132 gyorshajtóról készült méregdrága felvétel.

Sebességmérési akció

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 3. Kerületi Rendőrkapitánysága február 16-án ismét sebességmérési akciót tartott a kerületben a gyorshajtók megfékezése érdekében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

132 gyorshajtó

Két helyszínen, alig hat óra alatt összesen 132 gyorshajtóról készült felvétel. A sebességhatárt túllépő sofőrök közigazgatási bírságra számíthatnak.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lesz még ilyen

A Budapesti Rendőr-főkapitányság továbbra is kiemelt figyelmet fordít a közlekedésbiztonságra, azon belül is az egyik legfőbb baleseti veszélyforrásra, a gyorshajtások visszaszorítására. Ennek érdekében a hét folyamán a 3. kerület több pontján minden nap, valamint a jövőben is rendszeresen lesznek sebességmérések. – írják a rendőrség közleményében.

Ütni-verni kezdték

Egy tárnoki fiú sétált az érdi buszpályaudvarra február 18-án este, amikor egy társaságba botlott. A nyomozás adatai szerint a fiúk közül ketten ütni–rúgni kezdték, miközben azt kiabálták „Hol a pénz?”.

Magára hagyták

A srác félelmében odaadta támadóinak a nála lévő 1500 forintot, akik felhagytak a bántalmazással és magára hagyták a fiút.

Könnyű sérülések

A 18 éves áldozat a támadás következtében könnyű sérüléseket szenvedett, a pályaudvar várójába rohant és onnan értesítette a rendőrséget.  

Elkapták a tetteseket

A helyi rendőrök azonnal a helyszínre mentek, percekkel később a közelben elkapták a támadással gyanúsítható 38 éves százhalombattai V. Attilát és a 33 éves érdi Gy. Achillest. A két férfit előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, tagadták bűnösségüket.

Letartóztatták őket

Az Érdi Rendőrkapitányság rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette őket, a bíróság pedig február 20-án döntött letartóztatásukról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció