A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság bevetési egységével együttműködve elfogtak egy férfit aki Szegeden, a Londoni körúton árult kábítószert és új pszichoaktív anyagokat.

Ottthon árulta a marihuánát

A rendőrök 2022. március 8-án vették őrizetbe a gyanúsítottat. A megalapozott gyanú szerint a 25 éves szegedi férfi az otthonában árulta a marihuánát és a “kristály” fantázianevű anyagot. Vásárlói között 18 éven aluliak is akadtak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

FRISS!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elfogták

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság bevetési egységével együttműködve a feltételezett elkövetőt elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták, írja a police.hu.

Eljárás indult

Ellene kábítószer-kereskedelem bűntette és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök az ügyészségen kezdeményezték a férfi letartóztatását.

Dílereket ítéltek el

Amint azt a Kékvillogó is megírta jogerősen tizennégy év fegyházbüntetéssel sújtott szerdán a Szegedi Ítélőtábla egy férfit, aki 2018-ban társaival két alkalommal nagy mennyiségű kábítószert kísérelt meg Szerbiából Ausztriába eljuttatni, hogy azt ott értékesítse.

A részletekről ebben a cikkünkben írtunk:

Visszaeső

A táblabíróság az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: az 58 éves férfit visszaesőként jelentős mennyiségű kábítószer kereskedelmének bűntettében mondták ki bűnösnek.

Feltételesen sem

A vádlott nem bocsátható feltételes szabadságra. A vele együttműködő, szerb-magyar kettős állampolgárságú társát, a büntetlen előéletű másodrendű vádlottat a bíróság nyolc és fél év fegyházbüntetésre ítélte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu