Emberkereskedelem miatt lendült nyomozásba a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, ugyanis arról kaptak bejelentést a rendőrök, miszerint egy fiatalkorú nőt elvittek az adácsi otthonából, majd fenyegetéssel és bántalmazással prostitúciós tevékenységre kényszerítették. Miután a rendőrök tisztázták az ügy körülményeit, a TEK-eseket küldték rá a fogvatartókra.

Feljelentés érkezett

A Heves megyei rendőrök ismeretlen tettesek ellen indítottak nyomozást emberkereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt, miután egy fiatalkorú nő feljelentést tett 2021. február elején, miszerint 2021 januárjában adácsi otthonából egy korábbi ismerőse illetve egy másik férfi egy ráckevei lakásba szállították, majd ott bántalmazással és fenyegetéssel prostitúciós tevékenységre kényszerítették. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Adácsi otthonából vitték el

Egy hónap után szökött meg

A 17 éves lány csak egy hónap elteltével tudott elszökni a lakásból, majd rögtön értesítette a rendőrséget. Miután az egyenruhások megismerték a fiatal történetét, riasztották a TEK-eseket.

Akcióba lendültek a rendőrök

Elfogták őket

Az eset körülményeinek tisztázását követően, 2021. március 8-án, hajnalban a 41 éves K. Istvánt a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el. Ezzel párhuzamosan az ügy másik elkövetőjét pedig a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztálya fogta el.

Bilincsbe verték őket

Őrizetbe kerültek

Ezt követően a rendőrök mindkét személyt előállították a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként hallgatták ki őket. Emellett kezdeményezték letartóztatásukat is az illetékes ügyészségnél. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Mutatjuk a rajtaütést

Nem menekülhettek

Kiemelt kép: Rajtaütés – Forrás: Police.hu