Egy tragikus autóbaleset fiatal áldozatát gyászolják Tolna vármegyében. Két férfi közlekedett szombaton autóval Sárpilis irányából Várdomb irányába, amikor a kocsi elhagyta az úttestet, felborult, majd tetején állt meg. Bár be volt kötve, mégis kirepült a kocsiból az egyik férfi, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem élte túl az ütközést. A kocsi annyira összeroncsolódott, egyelőre azt sem tudják, ki vezetett.

Két férfi utazott az autóban

A Kékvillogó.hu számolt be róla szombaton, hogy két férfi közlekedett autóval Sárpilis irányából Várdomb irányába, amikor a fenti helyen eddig ismeretlen okból a kocsi elhagyta az úttestet, felborult, majd tetején állt meg. Egy férfi kiesett az autóból és a helyszínen életét vesztette. A másik férfi súlyosan megsérült, őt mentőhelikopter szállította kórházba. A mellékutat teljes szélességében lezárták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Be volt kötve, mégis kirepült

Bár be volt kötve, mégis kirepült a kocsiból egy fiatal férfi, amikor egy kerítésnek csapódott. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem élte túl. A kocsi annyira összeroncsolódott, egyelőre azt sem tudják, ki vezetett. Az elhunyt férfi családját sokkolták a történtek, egyik barátja a közösségi oldalon búcsúzott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A legrégebbi és legigazabb barát

 „Drága barátom. Te, aki tényleg az voltál, a legrégebbi és a legigazabb. Én tegnap szórakozni indultam volna, hogy jól érezzem magam. Aztán készülődés közben kaptam egy olyan hírt, ami nemcsak azt a tervemet, hanem valószínű az egész életemet megpecsételte” – írta.

Buli helyett gyász

„Amikor csak annyit írtak rám, hogy ismerlek-e téged, nem gondoltam volna még, hogy a várdombi balesetnél Te, aki mondhatni a legjobb barátom volt, pont Te vesztetted el az életedet, és hogy a buli helyett gyász lesz, sírdogálások és gyertyagyújtás” – idézte a Tények az elhunyt férfi barátjának gondolatait.

„Tudtam, hogy már soha nem fogsz válaszolni”

 „Próbáltalak hívni, de már ki sem csörgött. Majd elkezdtem irkálni, függetlenül attól, hogy közben már kiderült, hogy bizony te mentél el. Tudtam, hogy már soha nem fogsz válaszolni azokra a sorokra, de mégis írtam és fogok is, mert nem tudok azonosulni a ténnyel, hogy már nem vagy nekem” – mondta.

„Megrázott a dolog”

Az arra járókat is megviselte a látvány. „Pont láttam amikor az embert takarták le…. Kicsit megrázott a dolog. Őszinte részvétünk a családnak” – írta egy szemtanú.  

A tragédia helyszíne

Egy ember meghalt

Tolna vármegyében egy nappal korábban is történt egy halálos baleset. Mint megírtuk, egy Szekszárd irányába közlekedő személyautó egy műszaki hibás jármű kikerülése közben egy szemből érkező nyergesvontatónak ütközött, majd megpördült és egy másik autónak is nekivágódott. A rendőrség tájékoztatása szerint a tragédiában egy ember még a helyszínen életét vesztette, többen pedig megsérültek.

A felismerhetetlenségig összeroncsolódott

Az ütközés során a személyautó gyakorlatilag a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, az utat mindenhol a kocsiból leszakadó törmelékek borították. A helyszínelés idejére az M9-es autóút teljes szélességében lezárták. A forgalomkorlátozást végül 2023. július 8-án éjjel 2 óra 10 perckor oldották fel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotók: police.hu