Csaknem háromszorosan lépte túl a megengedett legnagyobb sebességet az a fiatal sofőr, aki tragédiát okozott Faddon néhány napja. Az alig 20 éves fiú egy fűnyírótraktort vezető férfit gázolt el felelőtlen tettével. A faddi tragédia áldozata nem sokkal később elhunyt a kórházban.

Száguldozott a sofőr

Borzasztó baleset történt a napokban Faddon, az Arany János utcában. Zoltán a munkáját végezte, amikor egyszer csak a közel 150 kilométeres per órás sebességgel haladó autó belterületen gázolta őt el. A tragédia nagyon megrázta a helyieket.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket. 

Fűnyírótraktort vezetett

A rendőrség közleménye szerint, a tragédia szombaton délután fél hat magasságában történt. A fűnyírótraktort vezető helyi férfi egy murvás mellékutcából próbált a falut szinte nyílegyesen keresztülszelő Arany János utcára kikanyarodni, amikor brutális erővel ütközött össze a neki balról érkező járművel.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A földbe csapódott

A kisgépet nagyjából 20 méteren keresztül tolta maga előtt a kocsi, majd Zoltán lerepült a munkagépről és méterekkel arrébb csapódott a földnek. Egy, a baleset helyszíne előtt lakó idős asszony azt mondta, végignézte, hogy mi történt.

Esélye sem volt

A szemtanú szerint, Zoltánnak esélye sem volt arra, hogy túlélje a hatalmas sebességgel érkező kocsi becsapódását. Az asszony még napokkal a baleset után is elcsukló hangon tudott csak nyilatkozni arról, amit átélt, amikor végignézte a tragédiát. 

A kórházban halt meg

„Ahogy felfogtam, mi történik a szemeim előtt, azonnal biztos voltam benne, hogy Zoltán ezt semmi esetre sem élheti túl” – mondta szinte sokkos állapotban a szemtanú. A mentők és a rendőrök is a helyszínre érkeztek és az akkor már egy ideje eszméletlen Zoltánt kórházba szállították, a férfi viszont másnap reggelre elhunyt.

Helyszíni felvétel a baleset után

Forrás: Facebook/Tolnai önkormányzati Tűzoltóság

„Igaz barát volt”

Zoltán ismerősei a közösségi oldalon búcsúztak az áldozattól. Azt írták, hogy a negyvenes éveiben járó férfi kiváló ember volt, mindenki szerette őt a faluban. Volt, aki azt írta, „Pont neked nem kellett volna távoznod. Jó ember és igaz barát voltál. Most már nem jössz többet hozzánk. Sajnállak nagyon! Isten veled Barátom”.

„Nem fogja megúszni”

Egy másik kommentelő pedig úgy fogalmazott Zoltán tragikus halála kapcsán: „Addig megyünk, amíg a barátunk halálának tettese nem kapja meg a büntetését! Nem fogja megúszni! Miatta nincs már a Zoli köztünk”.

20 éves a gázoló

Zoltán értelmetlen halála ügyében a rendőrség is nyomoz. Úgy tudjuk, a gázoló mindössze 20 éves, és néhány nappal korábban is összetört egy autót. A faddiak szerint akkor csak ő sérült meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket. 

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: Facebook/Tolnai önkormányzati Tűzoltóság