Kinézett magának egy mobilozó utast, majd becserkészte. Leült mellé, közel került hozzá, aztán amikor nyílt az ajtó, hopp, váratlanul kikapta az utas kezéből a mobiltelefont. A cikkünk alján látható videón jól látszik, néhányan utána futottak, de többen annyira meglepődtek, hogy meg sem tudtak mozdulni.

Elkapták

Végre elfogták a kőbányai nyomozók azt a férfit, aki három egymást követő napon is telefonokat lopott az 1-es villamoson és a villamosmegállóban. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Az 1-es villamoson dolgozott

B. László minden esetben az 1-es villamos vonalán szemelte ki az áldozatait. Először március 26-án egy 16 éves lány kezéből kapta ki a telefonját.

Három telefont lopott

Mire a tinédzser észrevette mi történt vele, a tolvaj leugrott a járatról és elmenekült. B. László ezzel a módszerrel még háromszor szerzett telefont magának.

29 éves elkövető

A kőbányai nyomozók a személyleírások és kamerafelvételek alapján pár napon belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 29 éves férfit, majd végigjárták a Népligetet és az 1-es villamos vonalát.

Őrizetbe vették

A rendőrök B. Lászlót április 9-én a Könyves Kálmán körút és a Vajda Péter utca kereszteződésénél megtalálták és elfogták. A kőbányai nyomozók őrizetbe vették a lopásokkal gyanúsított férfit és kezdeményezték a letartóztatását.

Kitépte a nyakláncot a nyakából

Nem ez volt az első eset, hogy valaki ilyen pofátlan módszerrel lopjon. Tavaly nyáron elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki Budapesten, Ferencvárosban súlyos sérüléseket okozott egy idős asszonynak, amikor kitépte az arany nyakláncát a nyakából. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Táskalopás a bevásárlókocsiból

Korábban pedig arról az esetről készült felvétel, amikor egy fehér sapkás lány cápaként körözött a boltban az áldozata kosara körül, amíg az a zöldségeket válogatta. Szerencsétlen asszony nagyon meglepődhetett a pénztárnál, amikor nem találta a táskáját, mert a tolvaj egy óvatlan pillanatban kikapta azt a bevásárlókocsiból. Nézd meg az esetet videón, kattints ide!

Lecibálta a villamosról a tolvaj az áldozatát

Olyan is előfordult, hogy Budapesten egy srác a villamoson a Margit híd budai hídfőjénél megpróbálta kitépni egy idős férfi kezéből a táskát. Az öregúr nem engedte el a táskát, így a férfi lerántotta a lépcsőn. Az idős férfi az esés következtében elvesztette az eszméletét és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Erről is készült videófelvételt, ide kattintva nézheted meg.

Itt a videó az 1-es villamoson dolgozó tolvajról

Kiemelt kép: részlet a videóból