Elképesztően agresszív péket kapott lencsevégre a pécsi vásárcsarnok ipari kamerája. A pék dühösen kirohant pult mögül, földre lökte a vásárlót és üvöltözött vele. Most az ügyészség vádat emelt ellene. Az esetről készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Rátámadt a vásárlóra

Garázdaság miatt állítja bíróság elé a Pécsi Járási Ügyészség annak a pékségnek a vezetőjét, aki rátámadt egy idős vásárlóra a pécsi vásárcsarnokban. A Baranya Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a pékség vezetője tavaly októberben keveredett szóváltásba egy kenyeret vásárló idős férfival a csarnokban. A vádlott ugyanis sérelmezte, hogy a vevő kézzel fogta meg a kenyeret.

Egy kenyér miatt borult ki a pék

A szóváltás közben a vásárló a pékség pultjára tette vissza az árut, amit a pékség vezetője kidobott a folyosóra. Ekkor a nyugdíjas felvette a kenyere, majd visszavitte a pékséghez és lerakta a pultra, s távozott a bolttól.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megragadta a vevő nyakát

A pékség vezetője ekkor kirohant a pult mögül a folyosóra, két kézzel megragadta az áldozata nyakát, majd olyan erővel meglökte, hogy a férfi hanyatt esett. Miközben az idős férfi a földön feküdt, a támadója folyamatosan kiabált vele, majd egy rúgó mozdulatot tett a földön fekvő férfi felé, azonban az nem érte el az idős embert.

Biztonsági őrök érkeztek

Ezután pékség vezetője eltávozott az áldozatától, azonban amikor ő feltérdelt, újra felé fordult és ismét kiabált vele. Az elkövető csak akkor hagyott fel a cselekményével, amikor a biztonsági őrök megjelentek a helyszínen.

Bíróságon folytatódik az ügy

Az ügyészség szerint a dühös pék cselekménye a garázdaság vétségének a megállapítására alkalmas, ezért bíróságon kell felelnie a tettéért. Ha elítélik akár egy évet is kaphat.

Itt a videó

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból