Kisodródott egy Renault a 22. kerületben, nekiütközött két parkoló autónak, majd elmenekült a helyszínről.

Nem vette észre

Szombatról vasárnapra virradó éjjel egy Renault Thalia haladt a 22. kerületi Nagytétényi úton a városközpont felé. Az Angeli utcai elágazás előtt a sofőr vagy figyelmetlen volt, vagy túl gyorsan érkezett, mindenesetre a ködben későn vette észre a gyalogátkelőhely középső járdaszigetét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A járdasziget

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Két autót tört össze

Balra elrántotta a kormányt, de így nekiütközött a szegélyének, emiatt a jobb hátsó kerékről levált a gumiabroncs. Az autó irányíthatatlanná vált, keresztbe csúszott és nagy erővel az Angeli utcával szemben, a jobb oldalon szabályosan parkoló autóknak csapódott, összetörve egy Volkswagen Passatot és egy Teslát.

Csúnyán megsérültek az autók

Elmenekült

Az ütközést követően a sofőr saját erőből kiszállt a Renault roncsából és elhagyta a helyszínt, így azt nem tudni, megsérült-e, illetve, hogy utasai voltak-e és ha igen, ők milyen állapotban vannak.

Lefoglalták az autót

A rendőrség lefoglalta a Thaliát, amelyet végül darus autómentő segítségével szállítottak a BRFK telephelyére.

Elszállították a többi autót

Másik baleset

Ahogy írtunk róla, a kettős záróvonal ellenére egy autós úgy döntött, megfordul a forgalmas úton. Éppen akkor járt arra egy motoros, aki nagy tempóval nekiütközött. A motorról alkatrészek szakadtak le, a jármű vezetője pedig az aszfaltra zuhant.

Elkerülhetetlen volt az ütközés

A motoros nem számíthatott arra, hogy a dupla záróvonal ellenére az adott helyen meg fog fordulni az autós. Nem volt ideje lefékezni, nagy erővel a kocsi hátuljának csapódott. Az esetet egy szemben érkező autó fedélzeti kamerája rögzítette.

Ezért fordult meg az autós

A lámpánál nagy volt a sor, és nem volt elég türelme az autósnak. Úgy döntött, inkább megfordul, és másfelé folytatja útját, csakhogy ott a szabályok szerint erre nem lett volna lehetősége. Ekkor történt meg a baj. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni fotó – Forrás: G.K.