Baleset miatt hosszabb menetidő a székesfehérvári, pusztaszabolcsi, és a győri fővonal elővárosi járatainál, miután az egyik szerelvény elgázolt egy embert. Délután Vecsésnél, szintén gázolt a vonat, azon a szakaszon csak kora este fejezték be a helyszínelést.

Gázolt a vonat

A Dunaújvárosból hétfő délután, 15:32-kor a Déli pályaudvarra elindult S42-es vonat Kelenföld és a Déli pályaudvar között elütött egy embert. A helyszínelés végéig –várhatóan a kora esti órákban- ezen a szakaszon csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok – írja a MÁV.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sokat késnek a vonatok

A székesfehérvári, pusztaszabolcsi, valamint a győri fővonal elővárosi járatainál 20-40 perces késésekre, rövidebb útvonalon közlekedő járatokra kell számítani. A közlekedés átszervezése folyamatban.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Budapest-Tatabánya-Győr vonal

 Az S10-es és S12-es vonatok a Déli pályaudvar helyett csak Budapest-Kelenföldig járnak. Kelenföld és a Déli pályaudvar között a székesfehérvári vonal távolsági járataival utazhatnak

Budapest-Székesfehérvár vonal

A Déli pályaudvar és Martonvásár közötti Z30-as vonatok nem közlekednek. A székesfehérvári Z30-as vonatok a Déli pályaudvar helyett csak Budapest-Kelenföldig közlekednek, és onnan is indulnak.  A távolsági vonatok az eredeti útvonalukon közlekednek 30-60 perc késéssel

Budapest-Pusztaszabolcs-Dunaújváros vonal

A Budapest és Százhalombatta közötti S40-es vonatok nem közlekednek. A Budapest és Pusztaszabolcs/Dunaújváros közötti vonatok a Déli helyett csak Kelenföldig közlekednek, és onnan is indulnak.

Előfordulhatnak változásuk

A meghirdetett változásoktól eltérések előfordulhatnak. Az egyes közlekedő vonatokról további tájékoztatás a Vonatinfó térképen, és a MÁV applikációban érhető el – írja a vasúttársaság.

Vecsésnél is gázolt a vonat

Szintén hétfőn, a Nyugati pályaudvarról 13:20-kor Nyíregyháza elindult Nyírség InterCity (IC 614) Vecsés-Kertekalja után elgázolt egy embert. A baleset miatt Vecsés és Üllő között csak egy vágányon közlekedtek a vonatok.

Befejezték a helyszínelést

Kora este, a MÁV a délutáni balesettel kapcsolatban azt írta, befejeződött a helyszínelés, ismét mindkét vágányon közlekedhetnek a vonatok Vecsés és Üllő között.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció