Édesanyja ágyneműtartójában próbált elbújni a rendőrök elől az a férfi, aki pár nap alatt öt bűncselekményt követett el.

Betört egy házba

A férfi október elején betört egy ingatlanba, ahonnan egy villanybojlert, valamint egy márványmosogatót lopott el. Az eset Jánoshalmán történt.

El akarta adni a robogót, a vevő felismerte

Október 25-én újra lecsapott, ezúttal egy jánoshalmi üzlet udvaráról lopott el egy elektromos kerékpárt. A férfi még aznap próbált túladni a robogón, de nem járt szerencsével: az egyik érdeklődő felismerte barátja motorját, és bár a tolvaj addigra távozott a helyszínről, értesítette a rendőröket.

Ezt is olvasd el

„Az elmúlt évek során nem vettem észre, milyen nyomás alatt van a fiam” – magát hibáztatja a történttekért az az anya, akinek fia óra közben támadt tanárnőjére

Be akart törni egy üzletbe

Pár órával később a Rákóczi utca egyik üzletébe akart betörni a férfi, aki az ajtó vasrácsát megrongálta, illetve két ablakot is betört. Miután megszólalt a riasztó, elszaladt a helyszínről. Ezt követően az egyik helyi templom fényperselyét akarta felfeszíteni, sikertelenül.

Autót lopott

A notórius betörő nem tudott leállni, így másnap egy jánoshalmi ingatlannál jelent meg egy társával. Az otthon lévő 13 éves gyereknek előadták, hogy az udvaron lévő, forgalomból kivont autót a testvérétől megvásárolták, így azt vinnék el. A gyerek beengedte a számára ismerős férfiakat, akik ezután elhajtottak a kocsival.

Elbújt az ágyneműtartóba

A rendőrök csak a nyomozás során jöttek rá, hogy egy személy követte el a sorozatos bűncselekményeket. A 26 éves férfi gyakran változtatta tartózkodási helyét, ám nem járt túl a rendőrök eszén. November 9-én az anyjánál, az ágyneműtartóban megbújva találtak rá a férfira az egyenruhások. 

Ne hagyd ki

“Felháborító, hogy szabadulhatott, jobb lett volna, ha végrehajtják az eredeti büntetést” – mondták a gyászoló szülők, amikor megtudták, hogy a halálraítélt férfi kirabolt egy trafikot – 3. rész

Letartóztatását kérték

A gyanúsítottat lopások, lopási kísérletek és csalás miatt őrizetbe vették, valamint kezdeményezik letartóztatásának indítványozását.

Kiemelt kép: illusztráció