Újabb drokkereskedőtől szabadította meg a rendőrség Budapestet. Most egy 37 éves férfit fogtak el, sok drogot és pénzt találtak nála. Papucsban és fürdőköpenyben volt, amikor meglepték otthon a zsaruk.

Feldobták a dílert

Fülest kaptak a rendőrök, hiszen pontosan tudták mikor és kihez kell menni. Vélhetően a drogkereskedő egyik ügyfel dobta fel a férfit, így találták meg a rendőrök. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

37 éves elkövető

A hivatalos közlemény szerint a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi információi alapján kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság egy 37 éves férfival szemben.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lakásában fogták el

Cs. Pétert augusztus 23-án este 18. kerületi lakásán fogták el a Pest megyei felderítők, majd átadták a BRFK nyomozóinak. A letartóztatásról videó is készült.

Drogdíler papucsban

A felvételeken jól látszik, hogy a férfit tényleg váratlanul érik a rendőrök. Papucsban, fürdőköpenyben topog a lakásában, így kerül a kezére a bilincs is.

Marihuána, kokain, amfetamin

A fővárosi rendőrök átkutatták a lakást, ahol csaknem négymillió forintot, valamint az előzetes tesztek alapján 4,3 kilogramm marihuánát, 168 gramm amfetamint és 87 gramm kokaint találtak.

15 millió

A drogok feketepiaci értéke a szakértői becslések szerint meghaladhatja a 15 millió forintot. A gyanúsítottat a BRFK nyomozói őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​

10 év börtön

Ha a bíróság kimondja, hogy a férfi bűnös, akár 10 évet is kaphat, hiszen az esetében jelentős mennyiségű kábítószerről van szó.

Elfogatóparancs

Legutóbb másfél hete volt drogfogás a fővárosban. Akkor a készenléti rendőrség munkatársai kaptak el egy 39 éves férfit, akinél bruttó fél kilogramm marihuánát találtak, és akivel szemben garázdaság miatt elfogatóparancs volt érvényben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a videó a papucsos drogdílerről

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból