Elképesztő videó készült arról a türelmetlen autósról, aki össze-vissza előzgetett az M0-áson, végül úgy becsapódott a Magyar Közút járművébe, hogy gyakorlatilag szétesett a narancssárga teherautó. A döbbenetes videót a cikkünk alján nézheted meg.

Narancssárga útkarbantartók

A Magyar Közút narancssárga útfenntartó járműveit mindenki ismeri. Sárga megkülönböztető jelzéssel általában a megállósávban haladnak vagy az autópálya szélén állnak, mert a dolgozóik valamit javítanak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Veszélyben vannak az utakon dolgozók

A vállalat már többször felhívta az autósok figyelmét arra, hogy vigyázzanak az autóutakon dolgozókra. Ennek ellenére folyamatosak a balesetek.

Újabb súlyos baleset

Most egy újabb narancssárga autóba csapódtak be az M0-ás autóút 65-ös kilométerénél, hívta fel a figyelmet Insta-oldalán a Magyar Közút.

Szabályosan parkolt a leállósávon

A cikkünk alján megnézhető videón jól látszik, hogy a narancssárga autó a leállósávon parkol, villognak a figyelemfelkeltő fények.

Szabálytalan előzés

Egy teherautót előzne egy fekete autó, de valamiért nem a bal oldalon, az előző sávban akarja elkerülni, hanem kitér jobbra, hogy a leállósávon előzzön.

Becsapódás padlógázzal

Mivel a teherautó mögött haladó kamiontól nem látta, hogy a leállósávon áll egy autó, gyakorlatilag padlógázzal a Magyar Közút narancssárga járművébe csapódik az idióta fekete autós sofőr.

Különös óvatosság

“Gyakorlatilag lassan nincs olyan hét, hogy ilyen vagy ehhez hasonló eseteket ne rögzítenének a gyorsforgalmi utakon található kameráink.” – kezdték a bejegyzést, melyben mindenkit különös óvatosságra intenek.

Két baleset

Mint kiderült, csütörtökön és pénteken is baleset történt, először a Dunakeszi mérnökség egyik ütközési energiaelnyelő moduljába hajtottak bele, másnap pedig az egyik munkavégzést előjelző, a leállósávon álló járműbe csapódtak be. 

Vigyázzanak az utakon dolgozókra!

“Az ilyen esetek miatt kérjük, hogy mindig óvatosan vezessetek napszaktól, időjárástól függetlenül, figyeljétek az előjelzéseket és vigyázzatok az utakon dolgozó munkatársainkra!” – hívták fel a figyelmet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

EZT SE HAGYD KI! Elkészült az ország legveszélyesebb útszakaszainak feketelistája, rengeteg baleset történik ezeken a helyeken

Itt a balesetről készült videó

Kiemelet kép: részlet a videóból