Drámai kutyatámadás történt kedden reggel Miskolcon. Egy iskolás kislányra támadt 5 kutya, az intézmény portása és a szülő megmentette meg a gyereket. Több óráig varrták a kislány sebeit a kórházban.  

Kislányra támadtak a kutyák

Kedden reggel Miskolcon, a Sétány utcán az iskolába ment a tízéves kislány, akire rárontott öt kutya, amelyből négy meg is támadta a gyereket. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

A portás látta az esetet

Az intézmény portása szemtanúja volt a támadásnak és egy szülővel együtt, azonnal a gyermek segítségére sietett.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elzavarták a kutyákat

Szerencsére sikerült elzavarni a kutyákat, majd a kislányt bevitték az épületbe és a portás azonnal segítséget kért. Úgy tudjuk, a gyereket a kezén és a lábán marta meg az öt eb közül négy.

Kórházba vitték a kislányt

A kislányt a helyszíni ellátása után kórházba szállították. A boon.hu azt írja,  a sebeit két órán át varrták össze.

Ez is érdekelhet

Brutális kutyatámadás Balatonszemesen: egy családot támadott meg a vérengző eb

Nyomoz a rendőrség

A Borsod megyei rendőr-főkapitányságon megerősítették a támadás tényét, a Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrse nyomoz az ügyben, melynek során az elsődleges adatok szerint nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett a gyermek. Azonban erről valójában csak a teljes gyógyulás után tudnak nyilatkozni.

Nem kóborkutyák támadtak

Helyszíni információk szerint nem kóbor kutyákról van szó, hanem az állatok egy közeli területről szabadultak ki, így vélhetően felelőse is lesz az esetnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Itt történt az eset

Kiemelt kép: illusztráció