Egy 42 éves szigetszentmiklósi férfi 10 vagyon elleni bűncselekményt követett el pár hónap alatt. Lényegében ebből élt. Elkapták a rendőrök.

Minden alkalommal rendre megbukott

Az utolsó alkalommal egy helyi üzlet udvaráról ellopott járművel próbálta saját autóját „bebikázni”, ám a rendőrök időben érkeztek és elfogták a 42 éves férfit.

Gyanús dolgok a ruhában

A piti bűnöző ruhájában jónéhány olyan eszközt találtak a rendőrök, amiket korábbi bűncselekményekkel hoztak kapcsolatba. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Összesen 10 ügye lesz

A szigetszentmiklósi nyomozók további 9 vagyon, illetve személyi elleni bűncselekmény ügyében nyomoztak ellene.

Baltával fenyegetőzött

Akadt a férfi bűnlajstromán a volt feleségének és párjának baltával fenyegetése, a zaklatás miatt a bíróság távoltartást rendelt el.

10 ezer forint volt a tét

2021 októberében a saját albérletébe befogadott ismerősét azért zárta be a lakásba, mert az albérleti díjba történő „beszállásának” jogcímén kapott 10 ezer forintot kevesellte. Addig nem volt hajlandó kiengedni, amíg befogadottja nem rendezte tartozását.

Visszapillantó tükröt is lopott

Korábbi munkahelyéről két járművet is ellopott, de ragadt a kezéhez kifizetetlen cigaretta, horgászbot, sportcipő, visszapillantó tükör, rezsó, mobiltelefon – fogalmaz a rendőrség honlapja.

Pecabot

A rendőrség felvétele

Evett-ivott, távozott

Egy wellness-központból fizetés nélkül akart távozni, miután végig ette az étterem kínálatát, majd pezsgőfürdőzött és szaunázott a wellness-részlegben.

A rendőrségen is enni akart

Kihallgatásán a gyanúsítás ellen panaszt tett, „mert nincs kaja” indoklással. Vallomástételét nem tagadta meg, de érdemben nem nyilatkozott, ártatlannak vallotta magát.

Hosszú bűnlajstrom

Az azóta letartóztatott férfival szemben, személyi szabadság megsértése, lopás, jármű önkényes elvétele, rongálás, zaklatás, magánlaksértés bűntettének, lopás, valamint csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a szigetszentmiklósi rendőrség.