Ráfutásos baleset történt az M0-son, az M5-ös pálya felé vezet oldalon, Szigetszentmiklós közelében

Az utat teljes széllességében lezárták

A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók érkeztek a balesethez, megkezdték a műszaki mentést, a gépjárműveket áramtalanították. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A helyszínen meghalt a bácsi

A police.hu közlése szerint az M0 autóút 6-os kilométerszelvényében, az M5 autópálya irányába közlekedett gépkocsijával 2023. április 30-án 21 óra 20 perc körül az egyelőre ismeretlen sofőr, amikor elütött egy, az autóúton szabálytalanul tartózkodó 92 éves gyalogost. A baleset következtében a férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Segítségnyújtás nélkül elhajtott a sofőr

A feltehetően külföldi honosságú, szürke Mercedes Sprinter vezetője adatai hátra hagyása és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrök megtették a szükséges intézkedéseket a sofőr azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében.

Nyomozás indult

A baleset körülményeinek vizsgálatát az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte, egyben nyomozást indított segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt.

Februárban egy gyereket sodortak el

Ahogy arról portál is beszámolt, februárban egy tizenéves kisfiút sodort el a Domb utca alsó szakaszán egy autós. A helyiek szerint egyáltalán nem meglepő, ami történt, mert ezen a szakaszon minden gyalogos veszélyben van.

Eszméleténél volt

A sérült eszméleténél volt, nem sokkal a történtek után érkezett meg a mentő, és nem sokkal utána a rendőrök is kiértek.

Átszaladt az úton

Egy szemtanú elmondása szerint a kisfiú szaladt át az úton, így sodorta el a Nagyszénászug felől érkező autós. A sérült gyermeket a mentők szállították kórházba.

Egy 39 éves férfi meghalt

A police.hu közlése szerint egyelőre ismeretlen okból az M0 autóút főváros felé vezető szakaszán egy személyautó hátulról nekiütközött egy teherautónak. A személyautó egyik utasa, egy 39 éves férfi a helyszínen meghalt, egy másikat könnyű sérülésekkel vittek kórházba.

Elmenekült a helyszínről

Az autó vezetője segítségnyújtás nélkül elmenekült a helyszínről. A rendőrök a mentés és helyszínelés idejére lezárták az érintett útszakaszt és intézkedtek a vezető elfogása érdekében.

Szigetszentmiklósnál történt

Az utinform.hu azt írta, hogy a baleset az M0-ás autóút déli szakaszán, az M5-ös autópálya felé, Szigetszentmiklós térségében, a 19-es kilométernél történt.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu/illusztráció