A Dunába fojtotta volna bánatát egy fiatal nő, a rendőrök és a helyiek időben kimentették. Ráadásul a vaksötétben indultak a nő mentésére, de sikerrel jártak Dunavarsányban

Közös munka volt

Egy helyi adta a csónakját, az egyik rendőr a hangját, a másik a kezét – így sikerült kimenteni az önmagát megvagdosó, majd a vízbe futó nőt – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Segélykérésre indultak el

Egy segélykérésre reagálva indultak a tököli rendőrök június 26-án késő este a Duna dunavarsányi szakaszához.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A testvére miatt aggódott

A bejelentő 26 éves testvére miatt aggódott, aki nem sokkal korábban kezén és nyakán megvagdosta magát, majd elszaladt a folyó felé.

Nem akart kijönni a vízből

A partról néha megpillantották a nőt, de a rendőrök is hiába kérték, nem volt hajlandó kijönni a vízből.

Keresték

Nevelőapjával próbálták keresni, miközben rendőri segítséget kértek.

Közös akció volt

A nevelőapa csónakja volt a legközelebb, míg az egyik egyenruhás a szárazföldön futott, figyelt és navigált, társa a csónakba mászott.

Nem engedte el

Nem sokkal később meglátták a nőt, a rendőr pedig addig tartotta és markolta a csónakba kapaszkodó kezet, míg el nem érték a stéget. Ezután partra segítették, betakarták, majd mentőt hívtak.

Tele volt vágásokkal

Míg az egységre vártak, próbálták csökkenteni a vágások okozta vérzést – az egyik rendőr a nyakán, míg társa a kezén lévőt csillapította.

A mentők ellátták

A mentők ellátták, majd kórházba vitték. A rendőrök lebontottak a helyszínről, majd szolgálati helyükre indultak egy váltás tiszta és száraz egyenruháért.

Ha segítségre van szüksége

Ha bajban van, és segítségre van szüksége, hívja a 0-24-ben elérhető 116-123-as lelkisegély telefonszámot!

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Illusztráció