Szörnyű baleset történt az M1-es autópályán Kocs közelében péntek délután, egy 7 éves kisfiú vesztette életét, akin már nem lehetett segíteni.

Nyergesvontatónak ütközött

A Tények beszámolója szerint a sofőr valószínűleg túl gyorsan hajtott, majd nekiütközött egy nyergesvontatónak. Ennek hatására az autó felborult, mialatt a kisfiú és édesanyja nem voltak bekötve.

Kirepültek az autóból

Mindketten kirepültek az autóból, és noha a kisfiút sikeresen újraélesztették a mentők, majd helikopterrel kórházba szállították, később belehalt a sérüléseibe. A nő szintén súlyosan megsérült, akit jelenleg kórházban ápolnak, fejsérüléssekkel.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az utat lezárták

Az utat a mentés idejére teljesen lezárták, ami miatt kilométeres sor alakult ki. A Tények úgy tudja, a sofőr műszaki hibára hivatkozott, ami után a rendőrség lefoglalta az autót, és vizsgálják a tragikus baleset körülményeit.

A Tények tudósítása

M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán történt

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt egy hete az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, 2023. június 21-én délután.

62 éves motorkerékpáros az áldozat

A jelenlegi adatok szerint egy 62 éves férfi motorkerékpárral közlekedett a főváros irányába, amikor feltehetően későn észlelte az előtte a belső sávban forgalmi okok miatt lassító személygépkocsit, és a hátuljának nekiütközött.

A gépkocsi vezetője nem sérült meg

A balesetben a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A gépkocsi vezetője nem sérült meg.

A rendőrség kéri a közlekedőket

Az autópályákon, gyorsforgalmi utakon mindig fokozott óvatossággal közlekedjenek! Tartsanak megfelelő követési távolságot, hogy amennyiben szükséges, időben meg tudjanak állni, ha lassul a többi jármű haladása. Mivel az autópályán akár 130 km/h-val is lehet hajtani, a balesetek során bekövetkezett sérülés is súlyosabb lehet, mint alacsonyabb sebességnél. – írta a police.hu

Megszólalt egy szemtanú

A BudaPestkörnyeke.hu hírportálnak nyilatkozó szemtanú arról számolt be, hogy a baleset előtte úgy 50 méterre történt, pár autó volt a balesetezett járművek és közte.

Fékcsikorgás, puffanás

A nekünk nyilatkozó autós azt mondta, hogy normálisan haladt a forgalom a főváros fele, egyszer csak fékcsikorgás, puffanás hallatszott és repültek mindenféle az összeütközött autók alkatrészei.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu/Illusztráció