Meglehetősen bizarr ügyre derült fény a Borsod vármegyei Királdon. A kiérkezők két holtestet találtak. Ez egyik már hat éve ott lehetett.

Évek óta

Évek óta együtt lakhatott halott testvérével egy férfi a Borsod megyei Királdon. Ez pár napja derült ki, amikor ő is meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hat éve tűnt el

A lakásában ugyanis a holtteste mellett egy másikat is találtak. A helyiek szerint a férfi bátyja hat éve eltűnt, az ő földi maradványai lehettek azóta a szomszéd szobában. A rendőrség szerint nem merült fel bűncselekmény gyanúja.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nemrég halt meg a testvér

Gazos a királdi porta, aminek kapuit lánccal zárták le. Itt lakott a helyi önkormányzat dolgozója, eddig mindenki azt hitte, egyedül. A nyugdíjba készülő férfi nemrég halt meg. Az eset mindenkit megviselt.

Az önkormányzat találta meg

„Az önkormányzatnál van a főnökünk Ádám, ő találta meg. Mert már nem látták az utcán mozogni napok óta, és akkor bement a lakásába, és úgy találták meg, az ágyban, meg volt halva” – mondta Tuza Lajos.

A szomszéd sem tudott semmit

Holttestét elvitette az önkormányzat. Az egyik szomszéd azonban semmit sem tudott a történtekről, ő is kereste a férfit, ezért bement a házba. Döbbenten fedezett fel az egyik helyiségben egy másik holttestet.

Téli ruha volt a holttesten

Az RTL Híradó stábja beszélt a szomszéddal, aki a hátsó szobában megtalálta a második holttestet. Azt mondta, évek óta ott lehetett. Az ágyban feküdt, felöltözve, téli ruha volt rajta.

Hat éve élt egy holttesttel

A helyiek azt feltételezik, hogy az elhunyt férfi bátyja lehetett, akit 2017 óta nem láttak a faluban. A most meghalt férfi kollégája szerint nem kizárt, hogy a holttest azóta a szobában volt, és a munkatársa éveken át együtt élhetett halott testvérével.

Tudott róla

Szerintem száz százalék. Biztos, hogy tudott. Hát nem igaz, hogy hat éven keresztül nem ment be abba a helyiségbe. Nem? Szerintem lehetetlen, hogy nem tudott róla – mondta Tuza Lajos.

Nem tudják, hogy halt meg

Azt egyelőre nem tudni, az évek óta ott lévő áldozat pontosan mikor és hogyan halt meg. Úgy tudjuk, DNS vizsgálatra lesz szükség, hogy azonosíthassák. Az RTL Híradó megkeresésére a rendőrség annyit közölt, eljárás indult, de eddig bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

Nem történt bűncselekmény

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Illusztráció