Hiába adott ki figyelmeztetést is a rendőrség, ugyanis nemrégi durva baleset történt az M1-M7 bevezetőn, az IKEA áruházzal szemben. Lapunk úgy tudja, az eset pénteken, egy óra magasságában történt, a karambolban pedig három autó volt érintett.

Megszólalt egy szemtanú

A BudaPestkörnyeke.hu hírportálnak nyilatkozó szemtanú arról számolt be, hogy a baleset előtte úgy 50 méterre történt, pár autó volt a balesetezett járművek és közte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fékcsikorgás, puffanás

A nekünk nyilatkozó autós azt mondta, hogy normálisan haladt a forgalom a főváros fele, egyszer csak fékcsikorgás, puffanás hallatszott és repültek mindenféle az összeütközött autók alkatrészei.

Helyszíni felvétel:

Rossz sávváltás vagy ráfutás

Az ütközés a külső sávban történhetett, mert a szemtanú azt látta, hogy a külső sávból keresztbe az robog a négy sávon az autó, közben összeütközött másik kettővel. Vélhetően nem megfelelő sávváltás történt vagy ráfutásos baleset indította el a baleset végkimeneteléhez vezető események láncolatát.

Fotó a helyszínről:

Kinyíltak a légzsákok

A hármas ütközés után a belső sávban álltak meg az összeroncsoloódott autók. Kinyíltak a légzsákok, az egyik jármű füstölni kezdett. A mögöttük haladó autósok megálltak, köztük egy közutas segített elsőként. Az egyik autóban többen ültek, drámai jajveszékelés és női sírás hallatszott ki a járműből. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel:

Figyelmeztetés

Az ORFK egyébként pont nemrég adott ki rendkívüli figyelmeztetést az M7-esen fenyegető veszélyekkel kapcsolatban, ennek részleteiről ebben a cikkünkben írtunk. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: BPK