A 15 éves lány három nappal ezelőtt, titokban hagyta el tiszakécskei otthonát. Édesanyja kétségbeesve várja haza Erát, és a Facebookon is segítséget kért a felkutatásához. Már a rendőrség is nyomoz az ügyben.

 Tiszakécskéről tűnt el

Kétségbeesetten várja haza családja a 15 éves Rozmis Erika Hajnalkát. A fiatal lány Tiszakécskén élt édesanyjával, nevelőapjával és fiatalabb testvérével. Mind azért imádkoznak esténként, hogy Era hazatérjen. A tinédzser otthonából tűnt el és és azóta sem vette fel a kapcsolatot a családjával. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Édesanyja napok óta nem alszik

A fiatal lány édesanyja, Pintér Erika Hajnalka napot óta nem alszik, nem tudja, mi történhetett Erikával. „Nagyon nehéz ez a helyzet. Aggódom, mi lehet vele. Tudom, hogy most kamasz és lázad. Csak abban tudok reménykedni, hogy hazajön. Sosem gondoltam volna, hogy velünk ilyesmi megtörténhet” – mondta kétségbeesetten az asszony a Borsnak,.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Életvidám lány

Era egy életvidám, mindig mosolygós lány, aki nagyon jó kapcsolatot ápolt családjával és szívesen töltötte az idejét a barátaival is. Néhány hónapja azonban megváltozott minden.

Teljesen kifordult önmagából

„Olyan 4-5 hónapja megismerkedett egy fiúval. Onnantól teljesen kifordult önmagából. Egész nap csak a telefont nyomkodta és kizárt mindenkit az életéből” – árulta el az édesanya.

Mielőtt elment, összevesztek

„Mielőtt elment, összekaptunk, mert elvettem tőle a telefonját. Féltem, hogy elszökik és jogos volt a félelmem. Minden ajtót bezártam, viszont ő kiugrott az ablakon” – tette hozzá.

Már várták a ház előtt

A lányt az anyuka szerint ekkor már egy autó várta a ház előtt. Valószínűleg a fiúval már korábban megbeszélték, hogy menni fog érte. Az sincs kizárva, hogy öccse telefonjáról értesítette a nála idősebb szerelmét.

Már a rendőrség is nyomoz

Édesanyja elmondta, a lánnyal előtte semmi gond nem volt, nagyon jóban voltak és mindent megbeszéltek. A fiatal lány után már a rendőrség is nyomoz.

Az eltűnt lány

Ha bárki látta, jelezze

Az aggódó édesanya a Facebookon, az Eltűnt emberekért-megoszthatod elnevezésű csoportban tette közzé az alábbiakat: „Eltűnt a lányom, ismeretlen helyen tartózkodik. 15 éves, aki bárhol látta, kérem, szóljon nekem vagy bármelyik rendőrkapitányságnak. Elérhetőségem: 0670-574-8734. A lányom adatai: Rozmis Erika Hajnalka, születési hely és idő: Szentes.2007.04.21.”  A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az eltűnt lány. Fotó: Facebook